Păi pentru că Partidul Poporului e de fapt secţia populistă a PDL, Adică o simplă componentă la brăcinarul lui Traian Băsescu. Asta în ciuda a ceea ce spune Dan Diaconescu din garsoniera lui în fiecare seară. De fapt el nu face altceva decât să atace Opoziţia şi să justifice acţiunile Puterii.

Iată jocul politic făcut de Nea Dan. Strategia PDL e aceea de umplerea spaţiului public cu teme parazitare. Astfel spaţiul public se umple de teme care mai de care mai „interesante”şi uite aşa nu se mai vorbeşte nimic de creşterea preţurilor, de scăderea continuă a nivelului de trai şi pot continua aşa cu multe multe alte teme de care nu se discută. De USL se ocupă departamentele specializate din Modrogan, Palatul Victoria şi Cotroceni. Lui Dan Diaconescu i-a fost repartizat primarul general al Capitalei.
Sorin Oprescu este atacat seară de seară cu o ură demnă de o cauză mai bună. Temele sunt destul de diverse şi mai insolite. De atâtea a fost acuzat primarul general încât dacă te uiţi chiarşi un minut la OTV îţi dai seama că probabil problema nu e chiar politică ci ţine de patologic. De asta s-au convins din ce în ce mai mulţi români – asta se vede foarte bine pe audienţele TV unde ratingul OTV se apropie cu încredere de ZERO.
Doar de dispariţia Elodiei nu a fost până acum Sorin Oprescu. Strategia PDL de asmutere a lui Dan Diaconescu asupra primarului general nu e proastă. Au introdus un nou actor în câmpul politic pe care îl folosesc pe post de berbece pentru treburile murdare. Democrat-liberalii nu ar fi la fel de credibili în astfel de bătălii şi ca atare l-au găsit pe omul care il folosesc după nevoie. Se spune că butoanele apăsate de PDL se numesc: finanţare, neînchiderea OTV care are de plătit doar la CNA milioane şi milioane de EURO din amenzile aplicate), ameninţarea cu dosarele aflate în păstrare la Parchet…
Iată de ce Dan Diaconescu e adjunctul Elenei Udrea şi vom afla curând şi premiul primit de acesta. Cine e curios să vadă asemănarea îl invit să citească atacurile Elenei Udrea şi ale lui Diaconescu la adresa primarului Oprescu – seamănă 100%. Nici măcar nu au imaginaţie :)))

4 COMENTARII

  1. asa o fi cum ziceti voi p-acilea da’si daca ma uit in partea ailanta ii vad pe tonta,pe porumbac si pe felix…asa ma apuca un dor da iepoca de aur…acolo cel putin stiai,doua ore la tembelizor cu tovarasu’ce gidea,ce ciuvica ,ce toate panaramele de la haznaua 3 si irealitatea.@suca daca esti consecvent pina la capat,la PUCARIE trebuie sa mearga BAECU…DIACONECU…intelegi tu mai”UCA”

  2. @alkatraz. ce zisesi?comunistii lu’ponta si cu taricenii lu’antonescu decit securistii lu’base?eu pot sa banuiesc ca esti oricum dar nu naiv,deci astia de-i pomenesti tu sunt fete mari,nu au avut d-aface cu secu… si ce zisera oamenii,daca am fost fete mari in materie de secu,ia sa ne aliem noi cu garoiul felix ,ca doar nici asta nu avu d-aface cu secu…Mosule!cu secu au avut d-aface toti,pe mine ma intereseaza sa ies de sub talpa ruseasca ca m-am saturat de fratele mai mare de la rasarit care ne-a tras-o la buci 50 ani.Ia sa vedem cum e si cu licuriciul cel mare pe care la tot asteptat bunicu uitindu-se cu ochii pe cer dupa avioanele americane,nu stia ca fuseseram vinduti rusilor,la yalta.cu scutul american sunt sigur ca am iesit definitiv din sfera de influenta a lui ivan”de la volga pin’la don,davai ceas,davai palton”esti prea tinerel sa sti cum a fost,ia macar de citeste daca nu ai trait acei ani de „fericire”.

  3. Ma mira faptul ca dupa 50 de ani de teroare comunista si 18 ani condusi de urmasii comunistilor si securistilor care au distrus Romania mai exista nostalgici ai acelor vremuri de trista amintire.Cu un iliescu KGB ,nastase vanzatorul de tara care a facut cel mai mare rau poporului ,a distrus industria,agricultura,resursele tari au fost date pe nimic clientelei PDSR si strainilor voi socialisti saraci cu cei mai bogati membri.Daca rusine nu va este,aveti macar frica de Dumnezeu si respect ptr poporul roman.

  4. Nostradamus toti au furat din aceasta tara dar Base si cu PDL-ul sunt singurii care au furat din buzunarele oamenilor, din buzunarele noastre….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.