Mai întîi, îmi cer scuze doamnelor fandosite pentru cuvîntul din titlu. Pentru cuvîntul guvern, desigur. Cît despre celălalt cuvînt, a măsura, nu cred că are nimeni vreo obiecţie. Ăsta e rostul guvernul: să ia măsuri.  De data asta, guvernul s-a gîndit să ne măsoare pulile. Din păcate, eu n-am ştiut nimic pînă ieri de această acţiune guvernamentală.  Dar ea, vă jur, a avut loc. Nu ştiu cînd s-au măsurat, nu ştiu cum, cu ce şi nici cîte s-au măsurat. Ştiu însă care e concluzia: pula românului are în medie 19 cm. De unde ştiu? Apare în caietul de sarcini în baza căruia Ministerul Sănătăţii a organizat o licitaţie pentru achiziţia de prezervative, în număr de 3,6 milioane bucăţi, licitaţie cîştigată de firma care comercializează căciuliţeleLove Plus, de toate culorile (politice).

Să ne întoarcem, însă, la ordinul de mărime: 19 cm. Vi se pare mult? Vi se pare puţin? Nu ştiu ce să cred. Un studiu din iulie 2010 ne spune că mărimea medie a penisului la români ar fi de 12,7 cm. Dar de la 12,7 cm pînă la 19 cm e totuşi o cale cam lungă, ca să zic aşa.

Sunt două posibilităţi: ori din iulie 2010 şi pînă anul ăsta s-au produs nişte modificări genetice substanţiale, ori cineva din minister a luat o şpagă serioasă de la firma cu pricina care nu ştia cum să scape de prezervativele XXL din stoc.

  • PS. Mă gîndeam să sun la minister şi să întreb cum au ajuns ei, totuşi, la concluzia că pula românului are 19 cm, dar precis aş fi primit un răspuns de genul “mărimea nu contează”, răspuns de altfel corect.

Sursa:http://sutu.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.