Consiliul Local Municipal Giurgiu a aprobat luni, în şedinţă extraordinară, preluarea în administrare a bunurilor Centralei Termice a municipiului Giurgiu în vederea funcţionării centralei în iarna 2011-2012.
„Pentru că iarna bate la uşă, trebuie să facem cât mai rapid procedurile de preluare în administrare a centralei termice pentru un an de zile. E o treabă de provizorat, dar pe viitor vreau să facem o centrală modernă astfel încât să putem reduce preţul gigacaloriei”, a declarat luni, în cadrul şedinţei extraordinare a CLM Giurgiu, primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu.

CLM Giurgiu va prelua în administrare terenul centralei termice de 33.276 de metri pătraţi, clădirile şi bunurile mobile necesare producerii şi distribuţiei energiei termice. Totodată, pentru funcţionarea în bune condiţii a centralei termice în această iarnă, Consiliul Judeţean Giurgiu a virat CLM Giurgiu suma de două milioane de lei din urmând să mai vireze şi o altă tranşă până la finalul anului din suma pe care o va încasa ca urmare a procedurii de privatizare a Societăţii Comerciale Uzina Termoelectrica Giurgiu, sume care vor fi utilizate pentru buna funcţionare a Centralei Termice în iarna 2011-2012. AGERPRES

4 COMENTARII

  1. Asta iarna si asta primavara cand va spuneam ca Giurgiu a pierdut CET’ul, erau unii, tot pe aici, care imi spuneau ca sunt nebun, ca am ceva cu Luci Iliescu, ca nu e nici o legatura cu el, CET’ul e la Cons Judetean. Eh, acum sa va vad! Si va mai spun una: daca CET e privatizat, asa cum au anuntat si Beianu si Iliescu, ce mai ia in administrare Consiliul Local???

    Eheeee, dragii mosului, povestea abia acum incepe. Nu ratati emisiunile de la OTV, fiindca nici nu stiti cum ati ramas si fara CET si cu banii dati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.