Invatatorul Badea Victor, inspectorul pentru ciclul primar din cadrul Inspectoratului Giurgiu a fost inlocuit fara motiv de conducerea PDL-ista fara un motiv concret, locul domniei sale fiind luat de invatatorul Stelica Burtisan, originar de pe undeva de prin comuna Vedea.

Fostul PSD-ist,  Badea Victor, migrase catre PDL impreuna cu dep Victor Boiangiu si reusise sa ocupe functia in timpul conducerii Cantaragiu a PDL.

Cunoscut drept un politician efervescent Badea Victor era cunoscut in mediul politic in special pentru momentul in care a facut greva in fata Palatului Cotroceni pentru a cere sprijin in lupta cu primarul din localitatea sa natala.

Innlocuirea din functie a domnie sale se alatura unei serii de inlocuiri a unor oameni din PDL care au un sigur numitor comun: fac parte din tabara contestatarilor presedintelui Anton. In replica, echipa contestara va cere in zilele urmatoare demisia unor colegii din PDL care au si functii politice dar ocupa si functii administrative ba chiar sunt functionari publici prin urmare nu pot face partea din conducerea partidelor politice. Razboiul continua. Vom reveni cu amanunte !

6 COMENTARII

  1. Toti de la ISJ-Giurgiu sunt numiti pe criterii politice.Sunt traseisti politici notorii.Sunt modesti din punct de vedere profesional.Scopul lor este acela de a face bani si stiti dv. cum se fac bani la ISJ.Spor la ros ciolanul,domnilor inspectori!

  2. Vai de capul tău măi cel care ai scris acest articol esti total pe dinafară ca să nu spun esti varză. Măi băiețică la ce țâță sugi de esti așa orb,sau îți pune în biberon vodka. Recomandare: informează-te mai bine și marș din redacție că ne faci de râs meseria de jurnalist.
    Nu te salut.

  3. Stimate domn daca stii atat de multe si ai si probe nu vorbe vino la noi si prezinta dovezile.Da un semn si te vom contacta din nou ca pe vremuri mai „VLADU”.

  4. Chestia cu schimbatul directorilor se practica prin tot judetul.Este cazul si la Hotarele,unde mai nou numit este talentatul scriitor profesor de limba romana,facultatea facuta prin corspondenta,titular la catedra de pocher,dar si un bun matematician:600 de copii a cate doi parinti=1200 de voturi pentru partidul care la numit,altfel, corigenta care trebuie trecuta si care costa 200 eur la toamna.
    Sa traiasca si tizul lui care se vrea primar la PDL ca, astia au banii si pe Udrea.

  5. adica au inlocuit un fost pesedist care alaturi de bulangiu victor a migrat la pd.mda,ce e cu asta?e sfirsitul lumii cumva?nu stiu despre ce e vorba,nici cine e persoana schimbata dar cred ca or fi avind motive anton.nu faci di kurva fata mare si gospodina,cam asa si cu persoana invocata in articol.e drept ca eu nici nu o sa maninc si o sa beau o bere de focul acestui pesedist vopsit pedelist,schimbat din functie.asa ceva a fost,este si va mai fi ca doar traim in rromanica,nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.