Pe modelul profesionistilor din presa scrisa care in ultimul timp se tin de pariuri, si eu am curaj sa tin un pariu prin care imi asum scris ca am curaj sa primesc o mie de euro de la primul care imi spune: cine va fi in scurt timp presedintele PDL Giurgiu ?

Pentru ca eu stiu dar nu am sa spun nimic! Nu am sa spun nici in ruptul capului  ceva de vreo interventie pe care deputatul Boiangiu ar fi facut-o pe la Bucuresti, nici ca pe surse  am aflat ca ar fi avut o discutie si cu doamna Elena Udrea, discutie in care s-ar fi  hotarat soarta PDL Giurgiu. Puteti sa ma rugati oricat pentru ca eu nu am sa spun nimanui ca in perioada urmatoare va veni impus de la centru domnul ministru Teodor Baconschi , la inceput sub pretextul ca doreste un colegiu la urmatoarele alegeri, apoi ca vrea sa ajute organizatia daca domnia sa tot nu are judet si nici nu este parlamentar, iar mai apoi sa conduca organizatia Giurgiu, pentru ca, stim bine, este unul din preferatii doamnei Udrea din punct de vedere politic.

Nu spun nici ca legatura intre dep Boiangiu si ministrul Baconschi e simplu de intuit avand in vedere ca fiul domnului Boiangiu, domnul Cosmin Boiangiu, este purtatorul de cuvant al ministerului pe care dl Baconschi il conduce.

Niciun cuvant nu am sa scot despre faptul ca primarii PDL sunt invatati la malai mult, iar cand vor fi dusi de manita de dl Baconschi la sursa tuturor veniturilor din tara asta, la robinetul care pentru ei s-a inchis in ultima vreme de cand dl Anton nu mai este in gratiile zeilor,ei bine, atunci domniile lor vor uita rapid toate juramintele pe care acum le fac in fata domnului Anton.

Mai este cineva care il va sustine pe dl Anton ? Poate senatorul Magureanu sau primarul Dobre, cei care s-au luptat sa-l aduca la Giurgiu vor vrea sa il sustina iarasi pe dl Anton pentru a parea oameni de cuvant sau pentru a-si mentine pozitia cu greu castigata aceea de opozanti in cadrul partidului cu orice pret.  Sau nu stiu. Oricum eu nu spun nimic.

Are cineva curaj sa onoreze pariul ?

11 COMENTARII

  1. noul presedinte al pdl giurgiu va fi vai ce brazde pe gazonul de pe national arena ne au facut de ras aia cu masonii sa decis sa fie egal sa nu se supere nimeni eventual doar boc u let ca era ziuua lui saracu

  2. Ca lider PD-L de Giurgiu ar fi trebuit sa fie d-l DOBRE MIHAI de la Mihailesti.Din pacate,acesta,va trece la anul cu intreaga sa echipa la PSD.

  3. exact limbajul si comportamentul pe care aceste animale de la PSD si acest ziar „independent” il au, „felicitarile” mele.

  4. la muncitorul de la avicola mihailesti apoi administrator de scoala,ma gindisem si eu.prost ca noaptea dar jurist marca spiru haret i.d.,tigan pe jumate,tupeu cit cuprinde,istet cit sa se bage pe sub pielea prostilor ca sa-l voteze,asta e misu dobre.pe timpul meu era un pirlit de muncitor ce mai ciordea si el un ou,o pasare,ceva…ati vazut cum a evoluat analfabetul?eu nu l-as recomanda,el sta cu curul in doua luntrii,psd-pd,in functie de cum ii este lui bine,cu aia se da.tiganul pe jumate,nu e prost,deocamdata sta in expectativa…sa vada cum bate vintul.

  5. mai from b exprimate civilizat ca tu ai scris cu aia la puscarie care scriu articole asa ca animal e taicatu si cu maicata la puscarie si tu la balaceanca ca de la tine a inceput exprimarile astea urite asa ca ai grija de fundul tau

  6. Decat sa va cheltuiti banii pe pariuri,mai bine ati ajuta copii celor saraci ca maine incep scoala.Daruieste ,fa bucurii si celor care nu au.

  7. de anton nu scapam usor pentru ca omul e ivatat pe spaga mare la schimbarea de directori si anume ultimul pus la rar giurgiu este un pustan pe nume catalin ionescu iar fratele sau e membru de frunte in pdl giurgiu si mare lingau al lui anton.a mai luat spaga si de la niste and-isti care erau sa zboare afara dar a intervenit el zice-se pe mii de euro si au mai ramas pe functii.asta e hotul cel mai hot din cati s-au perindat prin pdl giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.