Zambestirea de luni 🙂

Cercetatorii de la universitatea al carui nume nu il poate pronunta nimeni, din Landul de Porumberg-Germania, cunoscuta drept o universitate cu studii de inalta calitate, universitatea situandu-se chiar la cota 1400 , ne socheaza cu o noua cercetare lansata pe piata neagra in ultimele zile:

Cel mai eficient regim impotriva kilogramelor in plus, este incontestabil regimul Boc. Unii cercetatori sustin ca termenul boc provine din limba romani iar altii ca provine din limba tiganeasca, dar, si unii si altii sustin ca in limba de origine cuvantul boc=foame.

Oricat ar incerca unii sau altii sa ne amageasca sa cumparam produse pentru slabit concluzia cercatarii noastre este pur si simplu incontestabila: Niciun participant in lagarul de exterminare de la Auschwitz nu era gras. Prin urmare regimul Boc are eficienta 100% ” a declarat profesor-doctor Ciomuberg, initiatorul acestui studiu.

Regimul de slabit este atat de eficient incat dorim sa-l includem si in programul turistic national, au declarat surse din interiorul MTS pentru gr-net.ro.

Practic europenii cei grasi care doresc sa slabeasca vazand cu ochii nu trebuie sa faca alceva decat sa vina in regimul Boc. De restul ne ocupam noi. Razultate garantate. Slabim tot! Nivelul de incredere, nivelul de trai, sumele din conturi, speranta de viata, statul de drept, si nu in ultimul rand talia cetatenilor. Efectiv orice puteti slabi cu megaeficientul regim Boc recunoscut ca cel mai eficient regim la talie europeana.

1 COMENTARIU

  1. Ajunge cu risipa banului public la munca nu la pomeni de la stat.Primul guvern responsabil din ultimi 20 de ani care doreste sa salveze tara de la dezastru.A sacrificat partidul,imaginea personala in interes national.TRAIASCA ROMANIA SI BRAV POPOR ROMAN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.