Comform profesionistilor de la cotidianul http://giurgiuveanul.ro/, preşedintele PSD Giurgiu, Adrian Popescu, a declarat, ieri, că este de acord cu decizia liderilor USL de a-i susţine pe Lucian Iliescu la Primăria Giurgiu şi pe Dumitru Beianu la şefia Consiliului Judeţean. Pe de altă parte, liderul PSD Giurgiu a spus că, la nivel local, este necesar ca între cei doi parteneri de alianţă să nu mai existe orgolii şi disfuncţionalităţi legate de persoane, astfel încât PSD şi PNL să poată lupta pentru înlăturarea PDL de la putere.

„Liderii organizaţiilor judeţene ale PSD şi PNL s-au întâlnit joi pentru desemnarea candidaţilor la consiliile judeţene şi oraşele reşedinţă de judeţ. La Consiliul Judeţean Giurgiu, candidatul va fi din partea PNL, Dumitru Beianu, iar la Primăria Giurgiu, Lucian Iliescu. Desemnarea s-a făcut în urma unor ample cercetări sociologice în care au fost incluse 700.000 de persoane. Dacă cei de la PDL se aşteptau ca în USL să se producă o schismă, ei bine, iată că există armonie la nivel central şi colaborare la nivel local. Nu am nicio problemă cu desemnarea candidaţilor şi ţin să anunţ public că suntem de acord şi vom susţine candidaturile lui Dumitru Beianu şi Lucian Iliescu la Consiliul Judeţean şi Primăria Giurgiu”, a arătat Popescu. În ceea ce priveşte relaţia sa cu liderul PNL Giurgiu, Lucian Iliescu, acesta a precizat că, în calitate de parteneri de alianţă, „trebuie să depăşim anumite orgolii şi să trecem peste anumite disfuncţionalităţi legate de persoane pentru a putea conlucra astfel încât să-i dăm la o parte pe cei de la PDL”.

17 COMENTARII

 1. bravo ma pina la urma vati revenit si totu ok asa ca doar suntem oameni intre oameni da ce tineati mortis sa mergeti separat cind ponta va zis sa va aliati cu pnl asa da ma baieti o sa ne vedem in campanie si o sa stam mai mult de vorba acum am treaba a sami povestiti si mie ce sa mai intinplat pina acum ca pina mai ieri stiam asta de la surse traiasca alianta traiasca poporul in liniste si pace conducatorul si coo conducatorul luci si adrian oameni de care avem nevoie oameni potriviti la locurile potrivite triasca uniunea socialista liberala traiasca toata lumea traiasca si dusmani ca daca mor nare cine sa ne mai manince de partea dorsala hai pa pino ne vedem in campanie pa adrian ne vedem in campanie pa pa pa pa la toata lumea

 2. Domnule „pion” exprimarea dvs se potriveste perfect cu cea a unui coleg de-al meu de serviciu….:))) Cunoscatorii „stie” !!! :))

 3. Cu ceva timp in urma,asistind pe la certurile din consiliul local intre lucica si vuca sau barbu,anticipam ca va veni momentul de tot hazul in care cei doi mari contestatari ai primarului,vor ajunge datorita aliantei mere cu pere,sa-i faca campanie dusmanului lor declarat.Uite ca a sosit momentul,astept sa-i vad pe cei doi mari viteji pesedeisti,cu portavocea in mina,explicind bizonilor din giurgiu cit de bine va fi cu lucica primar si sa nu ia in seama ce debitau ei prin sedintele de consiliu local.Ce poate fi mai frumos decit sa maninci cacao,in ambele variante(sedintele de consiliu/campania electorala)Traiasca in veci prietenia dintre…era sa zic poprul roman si poporul sovietic…dintre pesedea si penali!Spre noi si marete succesuri,tovarasi uslasi!Abia astept campania cu vuca si barbu in post de laudatori ai primarelui ,lucica iliescu.

 4. dom manuko unde lucrezi dumneata defapt nici nu ma intereseaza cred ca faci confuzie suta la suta la ce te referi vezi sa nu se inteleaga gresit exprimarea dumneavoastra

 5. Pionule,”deci…din punct de vedere bănci” într’o apă neagră, patru ochi luceşte. e doi peşte?

 6. E tristeţe mare la PSD…Mare de tot…
  vă închipuiţi cum se simt sărmanii PSD-işti când se uită ei tv? „Am decis să îi susţinem pe Iliescu şi pe Beianu”… Dar demnitatea lor de oameni, nu neapărat de psd’işti, unde a fost ucisă? Cum să mergi pe stradă şi să spui oamenilor să’l voteze pe Iliescu, când un oraş întreg vuieşte că e cel mai corupt? Dar au murit candidaţii PSD?

 7. Domnule pion, hânseamnă c-am greşit eu, probabil v.linioara.am confOndat….vă somez să ma iertaţi ! Cu stimă nemarginită…..manuko

 8. Nu conteaza ce vor membrii de partid ,nu conteaza nici ce doresc cetatenii ,conteaza ce se impune de la centru.Asta da dictatura ,acum cand sunt in opozitie datile putere si o sa vedeti adevarata fata a lui crinisor si victoras.Dar personalitatea dvstra unde este?Dar ideologia?Urata casatorie ,chiar daca e din interes sacrificiul e prea mare si te intrebi :pentru ce?.A meritat acest sacrificiu ptr ambitiile personale a doi mascarici?

 9. Pentru „Nostradamus” : Marsh d’aici imputitule, asta nu este un motiv, priveste la tarile dezvoltate(aici ma refer din punct de vedere intelectual) cum dreapta s-a unit cu stanga.
  Totodata „imputitule”, mai priveste si realizarile.
  Asa ca, tu ramai cu pedeleii tai … 😉

 10. ce facurati ma va predarati asa usor la pnl giurgiu astaia de la p s d ce e cu voi nu intelegem atunci de ce va mai scremeti degeaba vai de voi p s d pnl ul la giourgiu o sa dainuiasca cat va trai imparatul iar voi o sa firi doar s l u g i pacat pacat in voi era speranta

 11. Ce bine te-ai autodefinit,normal la expresiile pe care le folosesti esti chiar un”NEICA NIMENI”

 12. Raspuns pentru „Nostradamus” : Asa ID, asa raspuns :)) Nu stiam ca te duce mintea sa dai raspunsuri seci 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.