Site-ul edu.ro a publicat primele rezultate Bac 2011, sesiunea din toamnă, din Judeţul Giurgiu. Potrivit datelor, în această regiune s-au înregistrat doar trei medii de 8. Portalul mai arată că 33 de candidaţi au reuşit să obţină o medie peste 7. În Giurgiu niciun elev nu a reuşit să obţină o medie peste 9.

Doi candidaţi din acest judeţ au obţinut cea mai mare medie, respectiv 8.18. Negoiţă Ioana – Cristina, de la Grup Şcolar Mihăileşti, şi Niculae Monalisa – Oana, de la Liceul Teoretic „Tudor Vianu” – Giurgiu sunt cele două candidate care au obţinut cea mai mare medie din Judeţul Giurgiu.

În prima sesiune de Bacalaureat Negoiţă Ioana – Cristina a picat la matematica (3.95), iar acum a luat cu 6.7.

Niculae Monalisa – Oana a picat în prima sesiune la matematică (4.4), iar acum a luat cu 9.1.

Promovabilitatea la a doua sesiune de Bacalaureat în judeţul Giurgiu este de 38,83 la sută, cu peste un procent mai slabă decât cea din toamna anului 2010, când s-a înregistrat o promovabilitate de 39,97 la sută.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, la sesiunea de toamnă din acest an s-au înscris 1.006 elevi, iar la examene s-au prezentat 980 de elevi, patru dintre aceştia fiind eliminaţi pentru copiat, în timp ce 22 au preferat să nu mai vină la examen.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.