Suparat tare Anton celui caruia un om rau a indraznit sa-i zica si Jafo Onesti. Astazi, incepand cu orele 14 30, in sediul PDL Giurgiu, la propunerea domnieie sale, PDL-ul a dat cu bata in balta Giurgiu de au sarit stropii pana la Mihailesti sau Comana.

Concret, Biroul Politic Judetean intrunit astazi incheie sedinta cu propunerea catre Consiliul Judetean de Coordonare de dizolvare a Biroului Politic Municipal.

Cu alte cuvinte atac direct la deputatul Boiangiu  precum si la senatorul Magureanu, acesta din urma fiind si presedintele oraganizatie municipale a PDL. Altfel spus, nea Cezare ia-ti gandul de la candidatura la primarie din partea PDL!

Sunt foarte curios daca premierul Boc, presedintele Basescu, si doamna Udrea stiu ca Anton arunca fara nici o grija doua voturi in punga U.S.L. intarind astfel forta opozitiei.

Sa continuam, dupa dizolvare Organizaria Municipiului Giurgiu a PDL ar urma sa fie condusa de un comitet de coordonare condus de, ghici cine, Marin Anton si din care fac parte mai multe nume din judet ( nu am retinut sa fie si cineva din municipiu pe acolo) . Mare mi-a fost uimirea sa recunosc in acest comitet nume precum Mihai Dobre sau Aurel Enache !?!?!

N-am idee cate stiu despre Municipiul Giurgiu oamenii astia, insa, pe mine ma roade o alta intrebare:

-Pentru cine pregateste Marin Anton functia de presedinte al municipalei de partid si, mai important, ce candiat pregateste Marin Anton pentru Primaria Giurgiu ?

7 COMENTARII

 1. Dle „pe surse” ,sursa domniei voastre nu va dat decat ce a vrut. 1 La PDL BPJ se traduce in biroul permanent judetean. 2 Dl senator si dl deputat sunt parlamentari PDL si au sustinerea organizatiei inclusiv la candidatura la primarie. 3 Comitetul de coordonare este format din membrii org.municipale majoritatea fiind giurgiuveni ptr ca ei cunosc situatia cel mai bine.4 Scopul acestei strategii nu a fost dizolvarea,ci constructia unei organizatii puternice cu spirit de anvingatori capabila sa castige batalia alegerilor locale si parlamentare ptr ca are oameni de calitate care vor sa castige ,nu ptr ei ci ptr noi poporul.Dumnezeu sa ne ajute!

 2. Nostradamus, pe-asta nu ai prevazut-o :
  Partidul Democrat Liberal funcţionează în ilegalitate, deoarece nu a înregistrat în termen legal documentele adoptate în urma Convenţiei Naţionale din 14 mai 2011.

  Modificările ar fi trebuit comunicate Tribunalului Bucureşti în termen de 30 de zile de data adoptării.

  Ministerul Public trebuie să solicite Tribunalului Bucureşti încetarea activităţii PDL şi radierea sa din Registrul partidelor politice.

  Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii “Subiectiv”, de vineri seară.

  Potrivit unui material difuzat în cadrul emisiunii moderate de Răzvan Dumitrescu, dizolvarea PDL este cerută de Viorel Rânghilescu, în calitate de preşedintele al Partidului Democrat.

  „În teorie, orice persoană poate cere radierea unui partid ilegal. Dar eu sunt parte interesată. […] Sun preşedinte al Partidului Democrat, înfiinţat în 1989, în perioada Revoluţiei, înscris şi la OSIM“, a explicat Rânghilescu, prezentând certificatul primit de la OSIM.

  „Am încercat să înscriem partidul la Tribunalul Bucureşti, dar premierul României, domnul Emil Boc, a semnat un document prin care a angajat casa de avocatură Stoica şi Asociaţii pentru a lupta împotrvia drepturilor noastre constituţionale şi legale”, a mai spus Rânghilescu.

 3. Ptr un domn care azi e un patron foarte cunoscut, membru al unui partid de opozitie, pina mai ieri.

 4. Stati linistit,asa ceva nu se va intampla in plus exista planul B si C.Un partid care a salvat ROMANIA de la faliment nu poate sa dispara ptr ca asa doresc cei care nu pot castiga prin alegeri corecte.Poporul iarta dar nu va uita cat rau a facut tari fostii securisti si nomenclaturisti adoptati de psd,pc,prm .15 ani Romania a fost la cheremul vostru nimic nu ati facut ptr tara si popor ci numai ptr voi,acum platiti.

 5. Pentru „Nostradamus” – Stai linistit nenica, cred ca o sa o luati in bot urat de tot la alegerile astea.
  Poporul iarta dar nu uita bataia de joc si prostia de care a avut parte in guvernarea pedeleilor.

 6. Nu ma intereseaza subiectul,bulangiu victor,comunist pina in virful unghiilor,mare pesedist,contra bani si televiziune ajunse in pedelic si dipotat de pe locul 3.Cezarica magureanu nu are nimic de-aface cu pedelicul,el ajunse in penele pe bani multi si senator de pe locul doi.Despre ce ziceati ca vorbim in articol?ce valoare au un pensionar comunist,recte bulangiu sau un securist vechi ca magurica?in astia doi sedea speranta giurgiuvenilor?o sa cistige tot cutra securisto-comunisto-pesemisto-liberala,mareeeele lucica iliescu…apl;auze furtunoase,se scandeaza iliescu si minerii,hait,era despre kirpa kaghebista,la lucica se scandeaza…ce vreti voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.