Zambestirea de luni 🙂

Cei doi fetuși, Gherhart și Giuvaera, în vârstă de minus trei luni și respectiv minus două luni, și-au unit simbolic cordoanele ombilicale în fața celor patru mii de invitați de valoare plus șaisprezece lăutari talentați, la palatul roz situat pe sos Ghizdaru din Giurgiu . La nuntă s-a servit tradiţionala placentă cu dovleac.
Părinții miresei, Premieru și Elocvența Bahtalo, ambii în vârstă de 11 ani, erau elevi în clasa a doua (și ultima) când Elocvența a rămas însărcinată a treia oară. La ecografie s-a putut vedea clar că fiica lor, Giuvaera, era deja îndrăgostită de Gherhart, zis și Marchizul de Obama.
Părinții mirelui sunt ceva mai în vârstă, au deja doisprezece ani și vor să divorțeze la un mediator pentru ca e mai simplu mai ieftin si mai rapid 🙂. Ei au apărut totuși împreună la nunta fiului lor, pentru ultima oară înainte să iasă la pensie. Viitorul lor fiu, Gherhart, are aproape treizeci de centimetri, e o fire romantică și îi plac mașinile Mercedes. Organele interne i s-au dezvoltat deja aproape total, degetele de la picioare sunt deja formate iar inima îi bate acum numai pentru Giuvaera. Ca să se poată însura el a împrumutat de la părinți 600 de galbeni, bani pe care va trebui să-i returneze însă imediat ce se va apuca de adus blugi de la turci.
Imediat după ce se vor naște amândoi, tinerii căsătoriți vor pleca în luna de miere pe un incubator transatlantic, unde vor sta până vor scăpa de icter.

3 COMENTARII

  1. Buna asta!Fata de altele,mai putin reusite,la asta chiar am zimbit.E buna asta,casatoria a doi foetusi de romi,pai dupa ce isi casatoresc odraslele de pe la 10 ani,de ce nu le-ar casatori(arvuni)inca de cind sunt in uterele mamicilor lor.Placenta de dovleac…iar e buna.Stau si ma intreb,daca ii casatoresc din faza de foetusi,in acelasi ritm,pe la 15 ani,foetusii proaspat casatoriti ar trebui sa fie bunici,nu?

  2. ce vi se pare anormal anormalilor societatea evolueaza voi n aveti decat sa ramaneti sclavii conservatorismului dar cred ca altceva va deranjeaza o f t i c a si originalitatea autenticul altora tot boc e de vina ha sau base hai sictir mucles

  3. @veverita. nu am explicat nici un banc,fata de altele,asta chiar mi-a placut,apoi…daca ar fi asa cum zici tu,baietii si fetele de pe ghizdarului-cartier viloace,poate nu inteleg si oamenii aia care deobicei deveneau bunici-bunice pe la 29-30 ani,afla ca se poate ajunge si pe la max.15 ani…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.