Vesti bune pentru planurile noastre de viitor: Orasul Giurgiu a fost inclus, de curand, intr-un circuit turistic romano-bular.

Orasul nostru va face parte din circuitul „Turism de-a lungul Dunarii in Romania si Bulgaria”, printr-un proiect transfrontalier si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, puncteaza Adevarul.

In total, circuitul turistic va cuprinde sapte judete romanesti traversate de Dunare si noua districte bulgaresti.

Alaturi de Giurgiu, vor mai face parte din circuit judetele Mehedinti, Dolj, Teleorman, Olt, Calarasi, Constanta, dar si districtele bulgaresti Dobrich, Silistra, Razgrad, Ruse, Veliko Tarnovo, Pleven, Vratza, Montana si Vidin.

6 COMENTARII

  1. orasul nostru iubit,giurgiu a fost mai demult cuprins intr-un plan de circuit turistic,romano-bular…pai la ce bula(n)(r)e se gasesc prin zona,era si normal.

  2. Cu putina imaginatie, ar putea include în circuit şi proprietăţile lui Iliescu: viloiul său de la Penitenciar-deh,şi’a făcut casă ptr a se obişnui cu aerul din zonă!-baza de la Bălănoaia şi Şantierul Naval, locul în care a murit oraşul, cu moaşe PNL, PDL şi PSD.

  3. Nu, domnu` Radu, unde spui dumneata nu exista nicio proprietate. Pentru confirmare, vezi declaratia de avere care, apropo, ati vazut cum arata? Si-a acoperit adresele! Oare de cine se teme domnul primar? De giurgiuvenii lui care il iubesc si-l respecta „din punct de vedere” al facaturilor (adica a ceea ce a facut) bune pentru oras?

  4. Dle.Petru, acest ciocoi-roşu conduce precum vorbeşte, adică prost. Şi pentru că nu ştie să vorbească, îi este greu să şi scrie. O să’şi facă mâna cu DNA, cât de curând.

  5. As putea spune „sa fie intr-un ceas bun”, dar adevarul este ca eu nu mai cred asa ceva, dupa ce in saisprezece ani nimeni nu i-a clintit un fir de par. Cu slugoii din jurul lui si cu fatalaii de asa- zisi contracandidati sigur mai ia inca un mandat. dar mie nu-mi pasa, deoarece daca se intampla, m-am carat din oras.Sa ramana cu masochistii care il voteaza.

  6. citeva lamuriri,declaratia de avere se completeaza in doua exemplare,unul in care se da codul numeric,adresele proprietatilor…al doilea exemplar,cel ce se scaneaza si se publica pe net,are hasurat sau necompletat,anumite elemente din motive lesne de inteles.obiectiunea domnului petru este neintemeiata,asa este legea privitor la completarea declaratiilor de avere.poate dumnealui vroia si nr conturilor,pin-urile de la carduri…in acest caz ii propun sa ia legatura cu cei ce au facut legea sau,in cazul de fata,chiar cu persoana in cauza…dl.premare,sunt sigur ca in spiritul transparentei totale o sa-i dea tot ce-l intereseaza(sanchi!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.