Zambestirea de luni!

 

Surpriza de proportii in localitatea Valea Dragului din Judetul Giurgiu cu o amploare care ar putea face-o pe Andreea Marin sa fie invidioasa. Cunoscutul om de afaceri si politician transpartinic Marin Motorolea isi descopera dupa 50 de ani un fratelo pe care il credea de mult pierdut in meandrele concretului.

Lantul amintirilor, Prietenii mei elefantii, O floare si doi gradinari plus Vandana se rulau in acelasi timp pe strazile prafuite ale comunei.

Mare a fost mirarea doamnelor varstnice din Valea Dragului cand au vazut pe ulitele satului un Motorolea mai mic si cu barba defiland cu un buchet de flori in brate cantand cat il tinea gura: Yaadon Ki Baraat Nikjli Hai Aaj Dil Ke Dwaare, Dil Ke Dwaare….

-Am facut trei cruci , trei pasi inapoi si am scuipat de trei ori in san cand am vazut aratarea, a delarat tanti Motorina care in urma socului s-a internat rapid in clinica veterinara a localitatii Valea Dragului unde a primit urgent o perfuzie cu Valea Calugareasca.

Bucuria reantalnirii dintre cei doi frati Marin Motorolea si Niram Motorola s-a concretizat printr-o petrecere la care toti cetatenii comunei au fost invitati sa se bucure de momentul emotionat pana cand betia euforiei le-a oferit cazarea obisnuita de weekend free in santurile satesti .

Fratii Motorola infierbantati de versurile ” Unde-i frate langa frate se da lumea la o parte ” si ” Nu exista-n lumea asta frate ca al meu „ dar si ” Am vazut cine mi-e frate, buzunarul de la spate „ sunt ferm hotarati sa se implice mai puternic in politica, intr-un partid curat precum cel pe care il proroceste domnul Lazaroi sub denumirea „Alba ca zapada”.

Analistii politici satesti le recomanda sa nu se grabeasca si sa alega un partid care sa li se potriveasca mai bine cum ar fi  „Doi frati cu stea in frunte” pentru ca sunt doi si sunt frati, prin urmare nu li s-ar potrivi ” zece negri mititei” pentru ca mititei fac rau la ficat si nici „Alba ca zapada” pentru ca zapada presupune cauciucuri de iarna, iar oamenii ar dezavua o gaura brusca in buget.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.