[poll id=”9″]Sondajul gr-net.ro deschis pe tema regionalizarii Romaniei a reusit sa stranga frumoasa suma de 5000 de voturi exprimate pro sau contra acestei initiative.

Ca oamenii nu doresc regionalizarea  se vede cu ochiul liber si nu necesita comentarii suplimentare. Ce vreau sa dezvolt  este: cat de mult inseamna cinci mii de voturi !

Cand citesti numai  o cifira nu inseamna foarte mult. Totusi, sala mare a Teatrului Valah are 10 % din cinci mii, adica cinci sute de locuri. Mi-as putea imagina ca cinci mii de cititori inseamna cat zece sali ca cea a Tatrului Valah pline cu oameni. Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu are 2500 de locuri. Cinci mii de cititori inseamna cat doua stadioane ca cel de la Giurgiu .

Cand numele tau nu se afla printre personajele sau personalitatile tratate in articolele gr-net.ro ar putea chiar sa ti se para o suma mica!  Dar cand constientizezi ca CINCI MII DE OAMENI afla despre numele tau o informatie, parca un fior rece iti ingheata zambetul pe buze.

Si nu spun asta pentru cei pe care cu respect ii criticam pe acest blog! O spun pentru cei care nu stiu sa aprecieze eforturile noastre pentru opozitia care, in numele democratiei, trebuie sa existe in judetul nostru. O spun acelor oameni care in scurt timp vor ajunge la putere. Iar atunci le va veni vremea sa fie criticati de acest blog la fel acid ca si  cei de acum.

O spun si pentru cei care prin comentariile lor vor sa isi exprime un punct de vedere sa o faca cu resposabilitatea de a putea fi cititi chiar si de cinci mii de giurgiuveni.

Si o mai spun pentru noi. Autori sau cititori, am reusit sa construim o echipa care critica atunci cand e nevoie, dar in acelasi timp lupta pentru prosperitatea giurgiuvenilor cu armele noastre democratice si cu idei . Apropos,  stiati ca 🙂 Giurgiuvenii POT ? Avem o idee, te bagi ?

5 COMENTARII

  1. Intrebarea nu e bine pusa,normal ca nimeni nu vrea desfiintarea judetelor cit timp nu li se explica cu ce se maninca asta.Eu as zice,vreti descentralizare intr-o noua structura adm-teritoriala in care aparatul bugetar,greoi,spagar si lipsit de eficienta sa fie redus la minimul necesar?In cadrul unei structuri descentralizate,puterea trebuie sa fie la alesul local,recte primarul,asta numeste,prin alegeri,oamenii din structurile descentralizate,seful politiei,procurorul,judecatorul samd cam cum este prin vest.La ce ne trebuie structuri birocratice si ineficiente gen.cons.local,judetean,prefectura?Sa va aduc aminte cita frina s-a pus la aducerea gazului,la modernizarea pietii centrale si in general la orice initiativa care nu era pe placul opozitiei sau puterii?nu discutam de cum si-a atins scopul domn premare,acolo altii trebuie sa decida.eu ziceam doar de subtierea la maxim a aparatului bugetar din structuri care intr-o noua organizare teritoriala nu-si mai au rostul.Cam despre asta ar fi vorba in propozitie…chestia cu aia de nu vor,bla,bla…ia intrebatii,vreti sa stati acasa si statul sa va dea moca ajutor social?cred ca iese peste 100%…

  2. – Stii de ce albinele fac miere?
    – Fiindca au regina, daca-l aveau presedinte pe BAsescu faceau un rahat!

  3. Asa pesimistule ,fa educatie cu cei gen ;corect;majoritatea cetatenilor sunt documentati si nu mai sunt dispusi sa suporte cheltuirea banului public cu o birocratie stufoasa si ineficienta.Romania trebuie modernizata la nivel european cu cat mai repede cu atat mai bine,ptr binele natiuni.

  4. Aloooo, neste oameni s-au chinuit sa schimbe frontispiciul teatrului ca sa ramana si ei cu ceva in istoriei si tu, nostalgic , ramai cu vechea deja denumire? Sau crezi tu ca 5000 de atunci nu este cel putin egal cu 5000 de acum ? Hai refa-ti calculele ca vine toamna si trebe sa numaram trandafirii. Arrrrrsh ce inteapa , fir-ar …… !!!!

  5. de ce va este teama n o sa scapati asa ca va osteniti degeaba 5000 de voturi si nici alea toate contra sau macar corecte e egal cu 0 adica tot o sa dispara judetul asta al vostru creat artioficial cand a fost balonat ceasca si s a scapat cu un part spre dunare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.