Vi-l mai amintiti pe Cristian Marciu ? -Da, e bine ! -Nu, nu a patit nimic, e bine, sanatos si prosper. Numai ca simte ca se scufunda in anonimat si nu stie cum sa faca sa devina vizibil. Iar in disperare de cauza ajunge sa dea cu oistea in pod, cum stie dumnealui mai bine! Cum statea domnul Marciu in sedinta de Consiliul Judetean, subiecte multe, plictiseala maxima, deodata melancolia vremurilor in care se remarca in intrecerea socialista, ca inginer fruntas al societatii comuniste multilateral dezvoltate,  il cuprinse fara scapare. Si cum printre alte subiecte pe ordinea de zi se afla si un proiect privind promovarea operaţiunilor cu produse ecologice în zona transfrontalieră România-Bulgaria, tov Marciu si-a adus aminte ca Podul Prieteniei este in lucru, iar domnia sa, ca inginer, are sansa sa se lanseze sub lumina reflectoarelor: „După 22 de ani de la Revoluţia din 1989, când eram primar al municipiului Giurgiu, trăiesc aceeaşi ruşine ca atunci, când am constatat că jumătatea românească a Podului Prieteniei era neluminată şi am făcut toate demersurile necesare la acea dată pentru a remedia această situaţie. Astăzi, constat din nou cu regret că podul e neluminat în partea românească şi, în timp ce bulgarii au demarat acţiunile de reparaţii la jumătatea lor de pod, noi nu am vopsit şi nici nu am reparat carosabilul. Am observat chiar apariţia unor fisuri şi mă gândesc că deja a fost afectată, probabil, structura de rezistenţă a podului, a declarat Cristian Marciu.” Pai bine, bre, nea Cristi ! Cand te gandeai matale ca structura de rezistenta a fost afectata, te gandeai bre si ca risti sa creezi panica printre oameni, iar acestia sa se sperie de zvonul asta al matale si sa nu ma vrea sa treaca pe pod, in cazul in care te-ar lua cineva in seama ?  Cum bre cand noi ne zbatem sa aducem un leu cinstit in Giurgiu din frumusete de trafic, mata sa ii sperii sa nu mai vina pe aici de frica sa nu cada podul pentru ca banuiesti mata niste fisuri ? Nea Cristi, pe vremea cand erai mata tanar stii cum se pedepsea o dezinformare ce ar fi putut aduce prejudicii economiei judetene?

7 COMENTARII

  1. degeaba faci misto”pe surse”,dar asta este adevarul,s-au luat atatia bani pe taxa de pod si nu s-a facut nimic.

  2. mda,cum trec zilnic podul in bulgaria,aia au sosele secundare numai bune de biciclit,am observat si eu fisurile din pod,s-a intimplat sa-mi pun dioptriile pe nas+2,5,ptr.citit,ca sa citesc …fisurile.cind nu am ochelarii de vedere ci p-aia de biciclist,nu se vede nimic.solutia?schimba mai cristi ochelarii si o sa fie perfect.(nu prefect)

  3. Draga pe surse,Cristi Marciu,pe langa faptul ca in scoala gimnaziala si liceu a fost un elev de nota 10,a facut si o facultate adevarata ,unde a intrat printr-un concurs dur, a absolvit-o si a profesat si ca inginer.Tu, pe surse pe langa faptul ca te-ai nascut ieri, nici nu stii sa citesti si nici sa scrii ,dar stii sa faci misto de oameni pregatiti cu experienta si care stiu ce spun.Sa vina lumea aia pe care o astepti tu, sa treaca podul si sa faci bani ,dar te asigur ca atunci cand acea lume se va aduna din Dunare vei sti sa te faci nevazut si sa nu mai mananci KKT. Te rog insistent sa nu imi mai stergi comentariul pentru ca nu iti convine tie.

  4. BAI PE SURSE DE CATE ORI AI TRECUT TU PODUL LA BULGARI SI AI PLATIT TAXA. PROBALIL O DATA TE AN DEAIA FACI MISTO DE ALTII. DACA AI TRECE MAI DES SI SA FLATESTI O CACIULA DE BANI CA PROSTU SI SA DAI CU MASINA IN GROPI NU AI MAI POSTA ARICOLE DEASTEA. UNDE SE DUC BANII PE TAXA? DE CE NU DE DORESTE SA SCADA TAXA CA LA BULGARI? DACA ESTI UN ADEVARAT REPORTER FA UN REPORTAJ DESPRE ASTA SI NU TE MAI LUA DE OAMENI CA FRAIERUL.

  5. Sa sa duca Marciu sa verifice si casa lu Marin Cristea pe care a facut-o el de la firu ierbi si pana la cosul de fum, sa verifica sa nu fie si p-acolo fo fisura 🙂 !

Comments are closed.