Eu am numarat astazi peste 800 (opt sute) de masini pe malul Dunarii si peste 🙁 25 de toples-uri 🙂 !

Plajele de pe malul Dunarii sunt arhipline, iar bucurestenii nu au de unde sa ia un suc sau un pachet de tigari. Tofanii, tasoii, zavicii, dorobelii,calinestii dorm in ghete, iar bucurestenii se intorc cu banii acasa la Bucuresti! Niciun mic, nicio gheata ! Un singur stingher vindea bere si…atat!

Manelele de rigoare nici nu se vor lua in seama cand vorbim de o plaja plina la doi metri de casa noastra.

Ma ingrijoreaza putin aspectul ecologiei. E posibil ca totul sa se intoarca impotriva noastra daca miile de bucuresteni care ne viziteaza pentru plajele noastre superbe de pe malul Dunarii  polueaza plajele cu pet-uri, pungi si ambalaje care, daca ajung sa domine plajele, vor goni inapoi turistii care vin in grupuri mari sa se relaxeze ca la mare, ieftin si aproape de capitala, la Giurgiu. Priveste pozele facute astazi acolo si spune-mi daca iti vine sa crezi ca asta se intampla aici, langa orasul nostru pe una din plajele de pe malul Dunarii la Giurgiu:


Daca pozele nu se incarca incercati aici: http://pepimustateanu.blogspot.com/2011/08/vama-veche-s-mutat-la-giurgiu.html

7 COMENTARII

 1. Insist sa nu polemizam pe tema. Veverita, esti prea dura, omul a recunoscut plaja si a dat o idee. Nu trebuie sa intram in conflict pentru atata lucru!

 2. veverita 42 este prea diplomata. . . sunt de acord 100 % cu ceea ce a afirmat !!! Toate plajele din zona Jud. Giurgiu (Gaujani, Vedea, Malu, Slobozia, Mocanasu, Gostinu, etc)…..sunt pline de pet-uri si resturi lasate de salbaticii care viziteaza locurile. Fie ca sunt giurgiuveni sau bucuresteni, marea lor majoritate, asemenea cainilor comunitari, isi marcheaza teritoriul lasand munti de gunoaie in urma lor…. tuturor celor care fac asta, le urez o moarte prin inecare in……..cacat de porc care a mancat carne de porc…..si bineinteles „bafta la peste !” + sa le coaca „jucaria” si sa se intoarca in casele lor curate si dotate si cu 200 de purici de la cainii maidanezi pe care tot ei ii atrag lasand resturile menajere in urma lor. + sa-i frece cainii !!!

 3. a ti luat bataie de la astra steaua echipa lui pacala cat credeati ca tine minunea cu tsk o sa pierdeti la sofia cu 1 4 unde e steaua invincibila cel mai realist om de la steaua e m m bravo lui swi lui astra viitoare gr ce fete triste avr\eau redactorii de la sport ro si g s p cine e steaua nimeni la ora asta provincia o sa fie la putere si anul asta hai u t arad

 4. Domnule „senior”,

  Admir faptul ca sunteti „mai pacifist” din fire insa daca doriti sa-mi sugerati faptul ca poate si eu am gresit in privinta respectiva, din fericire, va inselati. Nu doresc sa intru in detalii insa cine ma cunoaste si m-a insotit la plaja, pescuit, gratare, cunoaste (prietenii stiu de ce).
  In alt registru: Va rog respectuos, pe viitor, daca doriti sa mai intrati in dialog cu mine, incercati sa va exploatati cunostintele de gramatica si limba romana pentru ca altminteri o sa dau in strabism incercand sa descifrez ceea ce redactati.
  Cu stima si deosebita consideratie, manuko_38 (junior)

 5. @nelu a trecut ceva timp,nu vi cu o rectificare,ceva cenusa pusa-n cap?noroc ca dinamuia ta se „califica”ptr.a nustiu cita oara.”e usor a scrie versuri cind nimic nu ai a spune”…citat aproximativ dintr-un mare clasic,ti se potriveste de minune,eu as fi zis mai neaos,ce te costa sa vorbesti degeaba?…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.