Zambestirea de luni 🙂

Deputatul Victor Borangiu a fost surpris, se pare, neplăcut probabil, de polițiștii de la Rutieră mâncând ciorbă la volan în rondul de la primarie. „Avea o farfurie pe care o ținea cu mâna stângă și în care mai băga capul din când în când. Ne-a atras atenția, deși abia se mai vedea în mașină pentru că parbrizul era plin de zoaie de grăsime”, a declarat  Lucian Coroiu, sergentul care l-a oprit pe deputat.

Fostul bosh al Consiliului Judetean Giurgiu ar fi încercat să-și motiveze cumva gestul: „A fost foarte aglomerat. Veneam de la Bucuresti si trebuia să mănânc ceva. Oricum, l-am văzut zilele trecute pe  Marin Anton fumând la volan. Nu l-a întrebat nimeni nimic. Eu am fost oprit pentru că sunt o persoană cunoscută”.

Polițiștii, deși oripilați, se pare, de cele văzute, nu au avut ce să-i facă deputatului Borangiu, fapta nefiind interzisă, pentru că nimeni nu s-a gândit la un asemena caz. Se pare ca deputatul se intorcea de la o intalnire de taina unde negociase suficent de bine incat sa ii ramana si domniei sale ceva de-o ciorba.  Iar cum domniei sale ii place la nebunie sa-i ramana macar de-o ciorba din orice combinatie nu a mai putut rezista pana acasa si a inceput sa-si savurze castigul chiar de la volanul masinii.

Din probele culese de pe geamurile limuzinei se pare nu era nicicum vorba de supa ci de o ciorba grasa cu detoate plina cu piept de pui cunoscut fiind faptul ca domnia sa pentru piept da intotdeauna pulpele la o parte.

3 COMENTARII

  1. d-asta lui victor i se zice de pe vremea cind era sef peste morari,la ijpsp gr,BULANGIU…dadea la o parte bulanele ptr.piept

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.