In sedinta Organizatiei de Tineret a Partidului Social Democrat Giurgiu din data de 17.08.2011, Biroul Permanent a stabilit ca in data de 27.08.2011, membrii TSD Giurgiu sa organizeze actiunea “NOI REPARAM CE AU DISTRUS EI” prin care se vor planta copaci in locul celor distrusi de tinerii din Organizatia Partidului Democrat Liberal Giurgiu, in urma cu trei saptamani pe soseaua Portului din municipiul Giurgiu. Materialul saditor va fi achizitionat cu fonduri stranse de la tinerii social democrati.

Biroul de presa al TSD Giurgiu

11 COMENTARII

 1. „”sa nu-i puna iliescu inaintea voastra!””.
  Atunci vom vedea toti cat de murdar joaca domn Primar. Atata timp cat tsd`ul si`a anuntat actiunea…..

 2. Haideti sa nu mai alimentam conflicte care ne exista! Si daca i-ar pune ce? Important e cine ii pune sau sa avem copaceii la loc. Salut gestul TSD. Si daca gestul lor va fi unul care sa motiveze primaria sa planteze mai rapid copacei scopul a fost atins. Pentru ca scopul e sa avem copacei, cred eu, si nu sa puna unii sau altii primi!

 3. daca va gandeati ca va pune Imparatul pomii… ei, aflati ca este plecat in concediu cu Marin Anton… se ocupa de refacerea aliantei DA si cheltuirea banilor furati de la giurgiuveni

 4. Nu este timpul de plantat! Vedeti daca nu consultati un specialist sau un taran ca ei mai stiu in comparatie cu voi cand se planteaza si cum etc.

 5. Felicitari ptr copii cu suflet curat si sincer! Sper sa nu va foloseasca altii caci pe noi parintii si bunicii vostrii de 20 de ani ne manipuleaza si ne folosesc dnii politicieni.Aveti demnitate si decideti voi ce e mai bine ptr tara si popor nu conteaza ce simpatii aveti judecati cu mintea nu cu sufletul,succes tuturor.

 6. Asa este, tinerii aceia nu sunt specialisti in pomicultura, dar daca vor pune si putin suflet poate se vor prinde. Aerodinamica bondarului nu-i permite sa zboare, dar el nu stie asta si zboara!

 7. kiar ma bucur ca mai exista in zilele noastre tineri care sa nu distruga, civilizati, educati….si din cate se vede tineri acestia s-au apucat sa planteze pomi din bani lor….nici macar ajutati de seniori…TSD`ul este singurul partid care tot ce au facut au facut fara sprijinul seniorilor cand au facut spectacole si party`uri a fost cu bilet la intrare care au costat bani …nu au facut propaganda cum fac altii cu intrare libera nush cata bautura gratis aici este clar ca seniori isi fac campanie. Asa isi atrag tineri prin bani si prin bauturi…rusine, rusine, rusine…bv`o TSD

 8. CIUMA ROSIE VREA IAR LA BUTOANE N O S APUCE CA I DA ALTII TARCOALE SAH SI MAT LA P S D RAMANETI IAR IN OPOZITIE TOATA ZIUA FLEANCA FLEANCA DAR IN ZADAR VA PUTE URAT GURA DE 4 ANI INCOACE ASA CA VARSATI VA FOCUL CU NISCAI VA STALINSKAIA POFTICIOSILOR DE PUTERE P N L LA SI IN GIURGIU E MAI ORGANIZAT SI DOTAT DECAT VOI ASTIA AI LUI PONTIAC DE DA CU BOLIDUL IN GROPI CA NAIVUL

 9. pomii sunt achizitionati din pepiniera, au tot ce trebuie si se pot planta oricand. au balot de pamant….poti intreba orice taran, B!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.