httpv://www.youtube.com/watch?v=9MtlbKsVJO8

Conform cotidianului Giurgiuveanul.ro pesediştii giurgiuveni au sărbătorit Sfânta Maria alături de localnicii din trei comune din judeţ, unde au avut loc festivităţi prilejuite de sărbătorirea zilei localităţilor respective. Comunele giurgiuvene Călugăreni, Băneasa şi Găujani, conduse de edili sociali democraţi, s-au aflat în mare sărbătoare pe 15 august, de Sfânta Maria. Localnicii, alături de autorităţile locale şi de invitaţi speciali din conducerea PSD Giurgiu, printre care liderul Adrian Popescu, au participat cu mic cu mare la manifestările organizate de cele trei primării.

Conducerea PSD Giurgiu, în frunte cu preşedintele Adrian Popescu, a început ziua de 15 august în mare forţă. Echipa de pesedişti giurgiuveni, printre care s-au aflat Emil Vucă, Anca Opre, Pepi Mustăţeanu, Cristian Stenghel, Lia Măcelaru, a descins în jurul prânzului în localitatea Călugăreni, unde, cu ocazia Zilei localităţii, a avut loc şi o ceremonie de depunere de coroane la statuia lui Mihai Viteazul. În această localitate giurgiuveană, pe 23 august 1595, oastea aliată munteano-transilvăneană, condusă de Mihai Viteazul, a obţinut o importantă victorie asupra oştilor otomane invadatoare conduse de Sinan Paşa. Periplul celor de la PSD Giurgiu a continuat la Găujani, unde localnicii s-au aflat de asemenea, la ceas de sărbătoare. Invitaţii de la PSD Giurgiu au fost primiţi cu multă căldură de găujănenii veniţi în număr mare să petreacă şi să vadă un spectacol de muzică şi dansuri populare.

Nu întâmplător, şi la Ziua comunei Băneasa au fost prezenţi invitaţi din staful PSD Giurgiu,  care au ţinut să fie în mijlocul localnicilor cu prilejul acestui eveniment special din viaţa comunităţii.

8 COMENTARII

  1. de cand s`au skimbat persoanele de la carma PSD giurgiu, social democrati au devenit foarte nationalisti sper sa o tina tot asa….

  2. DACA DNII PRIMARI ERAU DE LA PDL ERA PROPAGANDA ELECTORALA.CE IMPARTIALI SUNTETI DLOR ZIARISTI?VAI DE TINE POPOR ROMAN CINSTIT SI MUNCITOR CINE TE MANIPULEAZA!

  3. domnule popescu ,presedinte al psd giurgiu chiar il apreciati pe dorobantu de la baneasa ?a ti uitat cind v a vindut la alegerile interne din psd?dorobantu este istorie la baneasa .nici baba marita dansatoarea etno nu l mai voteaza .

  4. unde te-ai ascuns marin anton?de ce nu ai venit la gaujani sa vezi cum se distreaza si cum isi face propaganda psd-ul pe banii tai ca doar tu le-ai platit muzica.o sa am eu grija sa auda si ministrul boc cum ai dat banii de la apia giurgiu pentru distractia pesedeilor………………

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.