7 tineri  sunt cercetati de Politia Giurgiu pentru distrugerea copacilor din orasul Giurgiu in urma petrecerii PDL de la Strandul Giurgiu.

Fapta petrecuta in urma evenimentului oferit de Marin Anton in data de 29 iulie 2011 se afla in atentia posturilor nationale de televiziune iar presiunea pe organele de cercetare penala este cu atat mai mare.

Marin Anton este dator acum cu explicatii atat in fata cetatenilor Municipiului Giurgiu cat si in fata a sapte familii a caror copii sunt acum cercetati in urma unor fapte savarsite pe fondul unei petrceri unde nimeni nu stie ce s-a intamplat. Singura certitudine este ca evenimentul a fost unul oferit de Marin Anton. Iar daca il vedeti prin localitati facand poze cu cetatenii sa stiti ca o face pentru ca isi doreste amintiri de la Giurgiu unde sejurul se apropie de final. Maxim doua luni si iarasi alegeri la PDL, iarasi tabere, iar schimbam directorii din deconcentrate, iar o sa am de scris fluvii de fraze s.a.m.d.

3 COMENTARII

  1. dar parca ati zis voi acum cateva luni ca peste 2 luni pleaca… acum ati mai prelungit cu inca 2 luni? nice… V-ati lins pe bot cu nea Anton care va toarna in cur beton.

  2. 10 POMISORI AU FOST RUPTI DE NISTE COPII F RAU ,TERIBILISM DE PUSTI INDIFERENT DE CULOAREA PARTIDULUI SA FACUT PREA MULTA PROPAGANDA.ALTII AU FACUT SI MAI RAU SI NU SA MEDITIZAT ATAT.DL ANTON E DE VINA ,SUNTETI PENIBILI.APROPOS DACA VA DOARE SUFLETUL ASA MULT DE BANUL PUBLIC PLECATI PE TEREN IN JUDET SA VEDETI JAF PE DRUMURILE CARE CHIPURILE SE REABILITEAZA DE CATRE CLIENTELA CONSILIULUI JUDETEAN ZECI DE MILIARDE TOCATE IN INERESUL UNOR BARONI’ROMANIA TREZESTETE’ PS DACA VA PASA DE BANII POPORULUI CAUTATI SI VETI GASI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.