Din cate se pare, Directia Nationala Anticoruptie a fost sesizata in legatura cu niste presuspuse fapte de coruptie pe care fostul Inspector General Scolar, Bogdan Cornel le-ar fi savarsit in perioada in care ocupa functia mai sus amintita.

Pe langa domnia sa, mai multe cadre didactice din Giurgiu sunt invitate pentru cercetari cu scopul de a se afla adevarul despre un examen ce ridica intrebari anchetatorilor.

Informatia nu este primita pe canale oficiale dar, gura targului spune ca, in ciuda faptului ca sesizarea nu ar fi fost semnata, ar contine informatii detaliate din interiorul inspectoratului, informatii la care foarte putine persoane ar fi avut acces.

Nu vreau sa fac nici o speculatie pe aceasta tema, nu vreau sa trag concluzii ce ma incearca legat de zona politica insa dumneavoastra o puteti face.

Pana cand cercetarile se vor incheia asteptam concluziile oficiale ale anchetei.

4 COMENTARII

  1. Anul trecut la examenul de titularizare ,analfabetii ajunsi titulari au „cotizat” cu sume grase pentru a lua examenul.Nu te speria Cornele,prietenii nu te lasa la greu!

  2. In prezent,d-lBOGDAN EMILIAN CORNEL este directorul Grupului Scolar Mihailesti.Cat de curand va schimba si culoarea politica.Are sperante mari ca va ajunge din nou in fruntea Inspectoratului Scolar Giurgiu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.