Mai mulţi jandarmi au fost atacaţi de romi prinşi la furat. Incidentul s-a petrecut în localitatea Clejani, în judeţul Giurgiu.

O maşină a Jandarmeriei Giurgiu a fost distrusă, iar oamenii legii au cerut întăriri după ce au fost atacaţi cu pietre de către mai mulţi romi prinşi la furat.

„În urma unui apel pe 112 în care se sesiza un furt de fier vechi de la o societate comercială, o patrulă a Jandarmeriei s-a deplasat la faţa locului pentru a verifica informaţiile. Mai multe persoane sustrăgeau fier vechi din incinta unei societăţi comerciale. La vederea jandarmilor, persoanele respective au luat-o la fugă. Jandarmii i-au urmărit, însă aceştia au reactionat violent aruncând cu obiecte contondente şi cu pietre în maşina jandarmilor. Au spart geamul lateral dreapta, iar un jandarm a executat un foc în plan vertical. Nu s-au înregistrat victime”, a declarat Nicoleta Pârvu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Giurgiu.

La faţa locului sunt echipaje jandarmeriei şi poliţiei care îi identifică pe agresori.

4 COMENTARII

  1. In USA, tara democratiei si a tuturor drepturilo ar fi fost impuscati pe loc cei care distrugeau masina.
    La noi avem politisti doar de forma pentru a le plati salarii degeaba.

  2. Fac pariu ca cei prinsi la furat au multe dosare pe rol. Nici de aceasta data nu vor pati nimic pentru ca sunt protejati de justitie. Daca au inceput sa atace si jandarmii lucruri sunt grave….!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.