Ministrul Sănătăţii şi-a anunţat demisia în urma unei discuţii cu premierul Emil Boc. El a declarat că nu a fost consultat în legătură cu rectificarea bugetară operată în cadrul Guvernului ieri. Ministerul Sănătăţii a fost ocolit ceea ce l-a făcut pe ministru să ia măsura radicală.

Surse din UDMR au confirmat pentru persurse.ro că problema s-a pus încă de luni. Atunci… în şedinţa Coaliţiei, Cseke Attila a ameninţat că îşi dă demisia pentru că nu poate să facă „minuni cu bani puţini”. De asemenea le-a mai spus colegilor că nu e drept să fie criticat de şeful statului la televizor în direct, deşi el şi ministerul pe care îl conduce a tăiat adânc şi dureros în sistem.

Decizia de azi i-a cam luat prin surprindere pe şefii UDMR. Ştiau că ministrul e supărat, dar nu credeau că el va face acest pas înainte să se consulte cu ei. În acest moment preşedintele UDMR se află în sediul guvernului unde discută cu premierul Emil Boc despre viitorul ministerului.

UPDATE: Cseke Attila a acceptat sa asigure interimatul pentru 15 zile. E clar în acest fel că ieşirea de la guvernare se amână 🙂

2 COMENTARII

  1. spun si eu ungurii sa plece de la guvernare e spre binele lor daca vor sa mai intre in parlament la alegerile viitoare ca alt fel linga nemorociti astia nu mai pupa nimic ori cum ori fi prosti cine mai voteaza cu ei si pdl dar nui bai ca prosti sunt destui nu ne plingrm de asa ceva sai vedeti la votare cum se vor vinde ca fetele pe centura

  2. Astia au fost de 20 de ani la guvernare si vor ramane inca pe atat, chiar daca se intoarce Ceausescu din groapa. Ne meritam soarta !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.