Cand citesc in urma ceea ce am scris marti despre sedinta de la Floresti-Stoenesti, ma infior si eu cat de bine informat pot sa fiu 🙂

Chiar imi ridic serioase semne de intrebare cum poate sa rasufle din echipa domnui Marin Anton atatea informatii de o asemenea precizie. Sa aibe legatura cu faptul ca oamenii au inteles care este tendinta si, unul cate unul, incep sa paraseasca corabia in deriva ?

So, in sedinta de marti dupaamiaza de Consiliul de Coordonare Judetean PDL ce a avut loc in localitatea Floresti-Stoenesti ministrul Anca Boagiu nu a venit. Si, asa cum scriam aici, nici vicepresedintele Ioan Oltean. In schimb a participat deputatul Stefan Pirpiliu, iar, ca element de noutate, pe langa domnia sa a mai participat si ministrul agriculturii Valeriu Tabara.

De notat, la aceasta sedinta, absenta senatorului Magureanu si a deputatului Boiangiu, practic cei doi constituind grupul parlamentar PDL Giurgiu. As avea chiar tendinta sa cred ca absenta dumnealor ar avea legatura cu absenta doamnei ministru Boagiu si a vicepresedintelui Ioan Oltean. De Dan Pasat nu discutam, chiar daca consemnam si absenta domniei sale la sedinta C.C.J.a PDL Giurgiu.

Ce s-a discutat la sedinta?

Ei bine,din cate am auzit, pe langa alte maruntisuri de ordin organizatoric, se pare ca, domnul Marin Anton ar fi tinut sa sublinieze prin critici severe la adresa ministrului Boagiu, faptul ca domnia sa nu a dat curs invitatiei la Giurgiu intr-un moment tensionat, faptul ca domnia sa, fara sa il consulte a numit director la APDF Giurgiu neagreat de domnia sa  si multe lucruri uimitoare s-ar mai fi spus acolo, unele fara sa pot sa le reproduc, fara ca aceste puncte sa fie prevazute pe ordinea de zi a sedintei. „Cum si-a permis sa-l inlocuiasca pe Nemtescu, fara sa ma intrebe pe mine? Acest lucru aduce deservicii organizatiei din Giurgiu! Un ministru care nu a asfaltat un metru de sosea si care nu se intereseaza de podul de la Gradistea, mai merita sa fie ministru?”

Sincer, mare imi este uimirea sa constat ca exista atata democratie in PDL Giurgiu si atata libertate de exprimare cum spun sursele noastre ca ar fi existat in discursul d-lui Marin Anton. Sunt foarte curios, doamna Boagiu stie ce s-a discutat in faimoasa sedinta?

Si cred ca stie deja, pentru ca, din cate vorbeste targul, ministrul Tabara ar fi schimbat grimasa cand a constatat in ce s-a bagat, ba chiar a inceput sa raspunda la telefoane ca si cand din cauza lor nici nu ar fi fost atent la discutia din sala.

In aceeasi sedinta s-a votat excluderea din orice functie politica a domnului Florea Radoi, pe motiv ca il intimideaza prin prezenta pe actualul director al postei,cu  al carui nume nu imi incarc memoria. Nu prea il vad eu pe Florea Radoi vre-un fioros dar probabil ca lipsa unor compentente pe care proaspatul si neexperimentatul director le-ar avea face ca d-l Radoi sa produca stare de intimidare. Altfel masura pur democratica si justificata 🙂

P.S. Nu este asa ca tot ceea ce spun este simpla beletristica?

Mai vreti cu Marin Anton ? Mai avem, dar asta in zilele care urmeaza !

7 COMENTARII

  1. ma eu cred ca prin ce ai scris tu aici ai influentat mersul sedintei de acolo. cred ca treburile erau roz daca participantii nu ar fi citit capitolele de pe giurgiu-net.ro

  2. marin anton este un om serios si de cuvant o singura problema are nui agreaza pe uni smecherasi din partid pai de nui mai lasa pe ei sa decida in partid si in alte institutii sac

  3. CDJeul de la Floresti,cea mai mare comuna din judet si cu un primar de 5 stele suta la suta PDList sa desfasurat conform ordinei de zi ,cu primarii din judet si 90% din presedintii de organizatii PDL.Sa discutat deschis fara retinere in mod democratic sa criticat ce a crezut de cuvinta sa critice o parte din cei prezenti fara sa-i opreasca cineva.Ce trebuia sa se intimple sa fie pe placul unora?Cearta,nu a fost a fost o atmosfera placuta ce sa desfasurat cu oameni de calitate iar dl presedinte a fost la inaltime”felicitari dlui M Anton si organizatiei PDL Giurgiu’.Aceste calitati ne deosebesc de ceilalti noi suntem cei care ne pasa de popor si il respectam.

  4. sa se spele mihai dobre de la mihailesti cu el pe cap ca el la adus dobre este cel care a distrus organizatia judeteana dar cei de la centru nu au timp sa vada sint orbi orbiar dumnezeu ca prea am avut incredere in ei si si-au batut joc de tara

  5. Din cate am auzit azi ( de pe „alte surse” mult mai serioase si sigure ) ati primit un telefon de la OPC sa stergeti comentariul cu spaga practicata acolo. Sigur ca-l puteti sterge si pe acesta fiindca este o tara libera. Oricum in scurt timp veti avea ce scrie (si nu numai voi) pe tema spagii de la OPC Giurgiu, se va face deliciul publicului si nu numai. Si veti vedea ca stiu ce spun!
    Si mai lasati-o pe d-na Bratan, mai are putin de stat acolo. Si-a recuperat suma <> si nu mai are niciun haz sa ramana in continuare fiindca stie si ea ca latul s-a strans periculos de mult. O veti vedea si pe asta in foarte scurta perioada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.