Trupele speciale ale Poliţiei Capitalei au descins în această dimineaţă la 12 locaţii din Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu. Ofiţerii au dus la audieri mai multe persoane acuzate că au luat credite cu acte false. Acţiunea a avut şi un moment mai dificil. Mascaţii s-au luptat aproape 20 de minute să spargă uşa locuinţei unuia dintre suspecţi.

Poliţiştii spun că reţeaua, formată din 13 persoane, se folosea de bătrâni pentru a obţine credite cu documente false. În acest mod cei 13 suspecţi au înselat mai multe bănci. Aceştia foloseau acte false, adeverinţe de venit, cărţi de muncă şi acte de identitate false pe care le duceau la diferite unităţi bancare pentru a obţine credite de nevoi personale.

Poliţiştii spun că în acest mod suspecţii au produs un prejudiciu de aproximativ 300.000 de euro. Mai mult, anchetatorii spun că unii dintre suspecţi au transformat această infracţiune într-o afacere de familie.

Toţi cei 13 suspecţi sunt audiaţi la Poliţia Capitalei. Poliţiştii şi procurorii trebuie să hotărască dacă vor cere arestarea lor preventivă sau dacă îi vor cerceta în stare de libertate.

1 COMENTARIU

  1. Nu am mai vazut comentarii de la domnul ZARNESCU !
    MA DELECTAU NU ALTCEVA CA ER. FRUM. RAU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.