Dezavaluirile giurgiu-net.ro despre culisele PDL au ridicat multe semne de intrebare membrilor PDL Giurgiu, in ultimele zile. In special primarii au vrut sa cunoasca motivul pentru care in judetul in care ei aduc voturi, peste capul lor, se instaleaza director la APDF Giurgiu de la trei judete distanta.

Marin Anton a dat din colt in colt, si nestiind ce sa raspunda s-a gandit sa spele cumva rusinea. Pentru asta, a stabilit pentru astazi ( marti 02 august 2011) dupaamiaza sedinta mare de Consiliul de Coordonare Judetean PDL la Floresti-Stoenesti, iar acolo ar fi invitat doua nume mari din PDL si anume Ioan Oltean si Anca Boagiu.

Schema Anton in acest demers pare a fi ca invitatii sa vina in fata organizatiei unde primarii sa ceara explicatii iar dumnealui sa scape de presiunea primarilor dar si de situatia in care domnia ar fi trebuit sa mearga personal la sefi pentru a le cere socoteala. Toate bune pana la acest punct iar calculul politic este suficient de bun pentru a detensiona situatia din organizatie si pentru a scapa de un posibil conflict cu superiorii sai. Numai ca, socoteala de acasa  nu se potriveste cu cea din targ. Sursele noastre spun ca nici Ioan Oltean si nici Anca Boagiu nu vor calca pe la Giurgiu, nici pe la Floresti si nici pe la Stoenesti in schimb vor onora invitatia cu un mesager politic de anvergura de cartier pe nume Stefan Pirpiliu arhicunoscut pe Aleea Eprubetei din sectorul 3 unde domnia sa are biroul parlamentar la un loc cu sediul unei scoli de soferi.

Intrebarea care se impune este: In cazul in care domnul Oltean si doamna ministru Boagiu vor evita deplasarea la Giurgiu, schema Anton va mai avea efect? Va spala domnul Anton rusinea sau va pierde increderea organizatiei cand se va prezenta in fata colegilor cu deputatul Pirpiliu, un om onorabil de altfel daca ar gasi din prima drumul pe care sa ajunga in localitatea Floresti-Stoenesti ?

Vom reveni cu amanunte din timpul sedintei.

P.S. Cand epuizam subiectele cu dl Anton incepem cu Cezar Magureanu. Si de acolo avem desaga plina, dar, sa le luam pe rand!

1 COMENTARIU

  1. e bine. eu o s’o ţin cu LuciAnus la OTV, iar voi cu Anton. În felul ăsta, au şi giurgiuvenii cu ce să se delecteze! 🙂 🙂 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.