Zambestirea de luni!

Lucrările la poteca Puieni-Prundu au demarat cu un an în urmă, însă vremea nefavorabilă a îngreunat mult ritmul construcţiei. De multe ori ploaia a şters toate urmele care marcau poteca, aşa că s-a trasat alta. Sectorul de potecă inaugurat astăzi a fost construit de o firmă italiană, care a bătătorit zi şi noapte pentru ca poteca să fie gata la timp.

După ce a tăiat panglica, primul ministru a subliniat importanţa acestei poteci într-o declaraţie plină de satisfacţie meschină: „Acest sat merita o potecă civilizată. Până acum cetăţenii din Puieni erau nevoiţi să ocolească cinci kilometri prin pădure pentru a ajunge la linia principala. Vechea potecă ce unea acest sat cu satul resedinta de comuna, Prundu, era plină de gropi că-ţi rupeai pantofii în ele. Mulţi săteni grăbiţi au ajuns la spital pentru că au încercat să evite gropile şi au căzut de pe bicicletă.”

În zonă mai sunt în desfăşurare şi alte lucrări de amploare, precum centura ocolitoare a izlazului comunal. Aici doisprezece muncitori încălţaţi cu cizme de cauciuc calcă iarba zi şi noapte. Această cărare va avea două benzi, ca să poţi merge pe ea cu căruciorul de butelie legat de bicicletă. La fel ca Transfăgărăşanul, poteca va fi deschisă circulaţiei numai pe timp de vară, pentru că iarna vin lupii.

5 COMENTARII

  1. Si cand te gandesti ca la JOITA se ingroapa sute de miliarde in pamant vezi doamne apa curenta ,dar sa intrebat cineva cati din sateni din JOITA si BACU vor baga apa curenta in curte si in casa ,pentru ca oameni sau convins de bucuria introducerii gazelor in comuna ,au gaze mai putin de 100 de case ,motivulnumai contractul de furnizare costa 2000 de euro!!!!de ce atat !!! nimani nu poate da un raspuns ,dar eu cred ca CHINEZUL trebuie sa-si amortizeze investitia in 1-2 ani probabil. Studii de fezabilitate IOC.

  2. acest pitic zapacit trebuie sa dea salariile inapoi la oameni si sai reangajeze la loc si in plus sa mai angaje oameni si apoi poate sa spuna ca af facut ceva pina atunci nimic

  3. Dl E Boc impreuna cu guvernul si presedintele Romaniei au salvat tara de la faliment.Dezastrul guvernarilor anterioare care au distrus industria si agricultura in avantajul clientelei politice a psd si pnl au lasat oamenii fara locuri de munca iar ei sunt miliardari pe averea poporului.Din aceasta cauza actuala guvernare a fost nevoita sa ia aceste masuri nepopulare,grele ptr popor dar au reusit sa salveze Romania si pe romani.A trecut incepem sa ne revenim si vom intra in normalitate,aceasta e supararea mare a adunaturi usl ca sa reusit preferau sa vada poporul suferind sa castige capital electoral.Romanii sunt mai destepti si mai patrioti decat politicienii populisti si o sa le dea o lectie dura.Felicitari romanilor si multumim .

  4. La Joita apa contine f mult calcar nu se poate folosi decat cea din puturile de mare adancime [80-100m]nu toata lumea are bani ptr un asemenea put.Masinile de spalat rufe,boilerele se defeteaza f des iar de baut nu se poate bea.Apa curenta era necesara oamenilor nu este un moft sau un lux de aceasta apa depinde viata si sanatatea cetatenilor.Chiar de nu le convine celor de la usl de realizarile echipei PDL nu am ce sa le spun decat ca faptele vorbesc ,am promis si am facut ptr ca la Joita nu a fost criza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.