Destituirea rapida de pe functia de director al APDF Giurgiu a domnului Cristian Nemtescu a avut o suma de interpretari in presa locala. Putine persoane stiu insa ca domnul Anton a incercat sa il pastreze in functie pe Nemtescu in prima faza. Dupa aceea, vazand ca Nemtescu este mana moarta, Marin Anton a schimbat rapid strategia si a facut o noua propunere pentru functia de director, un om de incredere al domnie sale, giurgiuvean, membru al organizatiei PDL Giurgiu. Cu toate acestea,

APDF Giurgiu primeste numire pentru functia de director a unui domn din Galati: Isan Emil Alexandru !

Eforturile lui Marin Anton nu dau roade in fata liderilor PDL centrali care nu mai vor, se pare, sa auda de la un timp de prezenta la Giurgiu a d-lui Anton, si numesc in functia de director al APDF Giurgiu pe domnul Isan Emil Alexandru, fara nici o legatura cu organizatia Giurgiu si fara binecuvantarea lui Anton.

Schimbarea lui Nemtescu, ascultator din fire de seful de judet  fie el si Marin Anton, se face, se pare, pe fondul neascultarii sale de alte ordine , venite de data aceasta de la mai marii P.D.L. central ! Pe fond, se pare ca Nemtescu a incomodat o serie de afaceri a grupului de firme T.T.S. Grup, unde o parte din actiuni le-ar avea si liderul PDL Mircea Toader. Printre alte activitati T.T.S. Grup se numara si aceea de transport naval si operare portuara, deci, e lesne de inteles ce activitati ar fi putut incomoda domnul Nemtescu. Putem sa nu credem aceasta informatie. Ba chiar insist sa luam drept o barfa fara nici un gram de adevar. Cu toate acestea,

Domnul Isan Emil Alexandru, actualul director al APDF Giurgiu, fost angajat al T.T.S. Grup si omul de incredere al  liderului deputatilor PDL Mircea Toader?

So,nu putem neglija orice barfa la nesfarsit. Informatia pe care o detin si anume ca domnul Isan Emil Alexandru, cadru militar in rezerva, ar fi fost angajat al Navrom S.A. membru al T.T.S. Grup si faptul ca acesta ar avea o relatie apropiata cu deputatul Mircea Toader, face ca zvonul sa se inchida intr-un cerc ce pare extrem de credibil.

Dar, nu despre Isan Emil Alexandru vorbim acum. Chiar daca i-am putea acorda un cartonas rosu de bun venit in Giurgiu pentru neafisarea pe site-ul APDF a declaratie sale de avere.

Ce incerc sa scot in evidenta acum este valoarea in aceasta ecuatie a (inca) presedintelui P.D.L. Giurgiu Marin Anton.

Sau poate lipsa acesteia asa cum reiese din fiecare informatie care ne ajunge la urechi.

Sigur ca putem lua in calcul si reclamatiile lui Danut Ofiteru si intarzierea pontonului la evenimentul ministrei Boagiu, dar, sa aibe in judetul sau numit un om de la Galati este o dovada clara o fortei pe care o mai are in partid. De aceea concluzia mea este aceeasi:

Marin Anton ca si schimbat din functie de liderii de la centru.Destituirea lui Nemtescu fara acordul lui Anton!

Si asta nu e tot! Saptamana viitoare voi reveni cu noi informatii din curtea PDL care ne conduc la aceeasi concluzie:Marin Anton isi incheie curand sejurul la Giurgiu cu cazare in functia de presedinte.

15 COMENTARII

 1. Sa se duca dracului cu toti ai lui, dar sa-l ia cu el si pe cazarica, ca este tot din acelas aluat adica escroc notoriu.

 2. asta e pus director la apdf cu japca si impus din ordinu cuiva asa cum proto a luat sef la psd cu japca si impus de la bucuresti adica de nasul lui marian vanghelie care a platit la chiselef 800 milioane datorie curent apa si altele lasate in urma de geoana si vanghelie si impus oameni pe fie care pe unde a putut la giurgiu pe proto care a facut curetenie la cererea altora si sa cam ales praful si pulberea de psd la giurgiu ca e prea maret dar degeaba ca cei care lau pus o sal dea cit de curind jos ia sai intrebe in urmatoarea sedinta daca are proto curaj care din ei ai fost la bucuresti si sa cam plins pe acolo cit de curind iasa vedeti ce o sa iasa un fel de balamuc amesticat cu numarul 9 si cea ce va rezulta cu scaderea si prabusirea psdeului la giurgiu

 3. marian vanghelie o sa plece cu dan diaconescu la partidul lui cozmin gusa si atunci sa te ti ca deja sa trecut la tratative

 4. bravo lute dale multa m… cita poti nu de alt ceva dar chiar merita la cum au condus tara asta dim 2008 incoace navem noi pu.. sa le dam la m… dar ori cum primi care le vada vor fi membri lor

 5. Concluzia privind schimbarea lui Nemtescu,fara acordul lui Anton este corecta, dar afirmatia ca Nemtescu ar fi incomodat afacerile TTS, nu este deloc adevarata si crede-ma ca stiu ce spun. Dimpotriva Nemtescu a facut mari favoruri lui Mircea Toader in portul Drobeta Turnu Severin numai ca au fost facute fara cap si l-au deranjat pe ZEUS
  Directorul venit de la Galati nu este omul lui Toader si nici al lui TTS ,este venit pe alta filiera depre care nu pot sa dau amananunte ca e periculos.

 6. dom gore de cine tie frica ca e doar rominia libera sau esti deal lor si sti ca sti si isi da seama

 7. Va doriti asa mult schimbarea lui M Anton?Mare frica aveti,de ce nu recunoasteti ca va da clasa la toate capitolele,e tare,e destept,e jmecher omu.Mai exista in judet un presedinte ca dl Anton Marin?La un partid de valoare un om de valoare.

 8. Mai puisorilor,Marinica este omul de care jud. Giurgiu avea nevoie,este omul de care Lucius si Municipiul ducea dorul,este personajul potrivit la locul potrivit.Spun asta pt ca din 2012 ne va conduce cu siguranta M.Anton si L.Iliescu.Punem pariu???Asa sa ne ajute D-zeu.

 9. Si mai usor cu vorbele urate despre un om pe care nu-l cunoasteti.Asta se intampla atunci cand un om este puternic,,,,Dezbini ca sa????Dar Marin nu haleste porumb fiert de la voi..Hahahaha!!!

 10. Acest Isan este un individ crescut la scoala curvelor,pensionat acum 10 ani,fara onoare a dat guvernul in judecata pentru diminuarea pensiei de trantor….paradoxul,a fost pus in fruntea unei companii de unde vrea sa suga…asta este tara curvelor…care sug,sug,sug…si a prostilor care rabda,rabda,rabda…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.