Pe 7 Decembrie 2010 tot aici, pe giurgiu-net.ro citeati ca la acea data doamna Velican Virginia a fost numita director al Directie de Finante Giurgiu insa, mare atentie, cu delegatie pentru sase luni.

Ei bine, cele sase luni au expirat deja iar doamna Velican nu a mai primit o prelungire a mandatului prin care sa ocupe funtia de director.

Pentru cei care au deschis mai tarziu calculatoarele sau au descoperit mai tarziu blogul gr-net.ro le amintesc :

Cine este Virginia Velican? Evolutia domniei sale este suspect de apropiata de cea a domnului Marin Anton, pentru ca, in timp ce actualul sef al PDL Giurgiu conducea institutia S.C. Rafo .S.A. cu sediul in Onesti, doamna Virginia Velican avea calitatea deDirector Finaciar al aceleiasi institutii.

Apoi,  venirea la Ilfov a domnului Marin Anton in calitate deprimvicepresedinte PDL aduce o noua coincidenta:  Si doamna Velican Virginia devine director executiv adjunct la Directia Generala a Finantelor Publice Ilfov .

Prin urmare, o parasire a organizatiei de Giurgiu a PDL a domnului Anton ar atrage, cred eu, imediat dupa sine si o parasire a functiei de Director al Directie Finantelor Publice de catre doamna Virginia Velican. Aceste este din punctul meu de vedere al doi-lea argument care ma convinge ca Marin Anton isi incheie curand sejurul la Giurgiu cu cazare in functia de presedinte.

Mai am si alte argumente, chiar mai puternice, pe care le voi prezenta in zilele urmatoare.

Pana atunci, repet: niciunul din contestarii sai nu ii va lua locul. Nici Cezar Magureanu, nici Bogdan Cantaragiu nici Valentin Iliescu ci o alta persoana din cercul adevaratilor lideri ai PDL se pregateste sa preia fraiele in judetul Giurgiu, iar, in perioada imediat urmatoare va incepe discret o serie de vizite in judetul Giurgiu.  Si credeti-ma ca stiu ce spun.

6 COMENTARII

  1. Velican Virginia: cum am slabit 15 kg in numai 30 de xile de cand am aflat ca plec de la GR 🙂

  2. vw A dat examen de functionar public nu pe postul de conducere la finante, mai documenteaza-te mai.. Anton!

  3. Nu are dreptul sa dea nici un examen. E functionar public la primaria Jilava! Trebuie intai sa fie titular ca functionar la Giurgiu si dupa aceea sa dea examen pe functie de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.