Sondaj efectual de Grupul de Studii Socio-Comportamentale AVANGARDE. Raport de cercetare efectuat in Judetul Giurgiu. Cercetare realizata in perioada 12. 07.2011 – 18.07.2011. Marja de eroare a sondajului este de + – 1,5 %.

Sondajul a fost prezentat astazi, 26 Iulie 2011, de presedintele PSD Giurgiu, Adrian Popescu, in cadrul unei conferinte de presa ce avut loc in sediul organizatiei judetene a PSD Giurgiu.

Orice interpretare din partea mea v-ar  putea influenta concluziile despre prezentul sondaj. De aceea, fara nici un comentariu suplimentar, postez in continuare cartoanele reprezentative din sondaj urmand ca interpretarea sa o facem impreuna la comentarii:

Raport de cercetare Judetul Giurgiu:

Raport de cercetare Municipiul Giurgiu:


14 COMENTARII

 1. eu zic să nu ne creadă proşti pe toţi cei care au plătit sondajul: dacă 52% dintre giurgiuveni (adică mai mult decât jumătate!!!) consideră că SITUAŢIA LOCALITĂŢII LOR S’A ÎNRĂUTĂŢIT, cum e posibil ca primarul în fucţie să fie prima opţiune de vot?!???? păi de unde are voturile? Nu de la aceiaşi care spun că nu sunt mulţimiţi de cum arată oraşul???

 2. E corect sondajul. Iliescu va castiga lejer primaria iar CJ este ca si adjudecat de Vuca, un avocat care s-a facut cunoscut prin realizarile sale in tot judetul.

 3. iliescu sa mai aduca vreo 2000 de ciori la giurgiu sa le faca mutatii,,si casticga alegeri..VIA BUTOANE…mai informativa..si pa urma lucram toti la butoane la firme..mai trece si politiile la locale si uite asa,,iii platim din salarii si pensii pa unii da la politie sa aiba grija de infractori,,si nfractorii sa ne dea din toate pozitiile..SUNTEM FARA COLOANA VERTEBRALA..GIURGIUVENI PROSTI..sake si corect…..pardon ortografia…

 4. Alkatraz, cred că Nicu Barbu deja ARE OBLIGATIA sa candideze, având în vedere scorul lui, dar mai ales scorul lui REAL şi scorul lui Iliescu REAL, pe care el le ştie bine, din sscorurile acestui sondaj. Mă refer la cele care nu sunt publice.

 5. Usurel baieti,nu va mai bucurati ca tot noi pedelisti o sa iesim. Nu ne lasa tata Baselu pe noi la greu. Gaseste el o cale sa v-o traga iar la „prostime”.

 6. Atat sondajul cat si discutiile din jurul lui nu au deloc legatura cu realitatea.
  In primul rand,dar nu cel mai important,sunt prinsi in sondaj persoane care nu o sa aiba nici o legatura cu alegerile viitoare,cel putin in postura prezentata:de exemplu Stefan Nicolae nu mai are nici o legatura cu PP de prin luna ianuarie.Cat despre PP am impresia ca va avea candidat la primaria Giurgiu pe Radu Popa,nu ca ar avea ceva sanse ,ci numai asa,de-al dracu, sa-l enerveze pe Lucica.
  Trecand la treburi mai serioase,Psd-ul isi face iluzii ca va primi ceva la Giurgiu.Va ramane cu ele.
  In incheiere, sa nu mai imi ziceti mie Prognoza , la alegeri viitoare cele mai importante echipe vor fi :
  1.Lucian Iliescu pentru primaria Giurgiu si Vasile Mustatea Consiliul Judetean – din partea USL( PNL-ul desfasoara in teritoriu deja un sondaj in actuala formula)
  2.Nicolae Florian(patronul Nova Force pentru cine nu stie) pentru primaria Giurgiu si Dumitru Beianu Consiliul Judetean din partea PDL.
  Va fi o intrecere interesanta si daca nu vor aparea surprize prea mari prima echipa pare a avea un usor avantaj.
  Cine tine pariul?

 7. ptr”sa nu uitzi de cinste „.Batem palma,doar daca nu esti atat de naiv sa crezi ca o cadere a lui Marin si Anton ar insemna o recastigare a puteriii in PDL de catre gruparea Magureanu. Te rog sa ma crezi, la ora asta , „domnul”,im i pastrez ghilimelele , este doar un cadavru politic.Si doar falsa impresie a prieteniei cu Basescu tin hienele la distanta.Si pentru ca tot suntem la capitolul pariurii, pe cat punem pariu ca in scurt timp,o luna,doua hai maxim trei luni in jurul lui Magureanu va izbucni un scandal cum nu a mai cunoscut Giurgiu.Din cauza afacerilor penale desfasurate de catre niste apropiati ai familiei(una dintre firmele lor)Danubius Food Trading .Deocamdata se strange latul-si ultimul pariu : se lasa sigur si cu puscarie.
  Am zis!

 8. LA primaria Giurgiu dl Iliescu va castiga nu ptr realizari caci nu sunt ci ptr faptul ca nu are contracandidat.La consiliul judetean presedinte va fi dl Marin Anton ptr ca are ff multi primari pe care ia ajutat indiferent de partid si este cel mai motivat dintre toti si va castiga GARANTAT 100%.

 9. de unde sti u Aline (alias Bama)ca Marin Beton va castiga consiliul judetean????asta iti doresti u…vezi sa nu candideze nea Marin miliardarul..

 10. ai dat un mesaj S.E.C. Urmatorul sper sa’l nimeresti..:))) apropo sper ca pariul tau nu consta intr-o inghetzata..:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.