Astăzi, 25 iulie a.c. la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu a avut loc o conferinţă de presă pentru prezentarea domnului colonel Tiberiu Demeter, împuternicit să îndeplinească funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu. Colonelul Tiberiu Demeter a fost numit în această funcţie din ordinul inspectorului general al Jandarmeriei Române pe perioadă de 6 luni, începând cu data de 21 iulie a.c.

În cadrul întâlnirii de astăzi inspectorul şef a declarat:

Încă din prima zi, mi-am propus câteva obiective în vederea eficientizării misiunilor ce ne revin şi creşterii capacităţii operative. Unul dintre aceste obiective îl reprezintă intensificarea misiunilor de ordine şi siguranţă publică şi creşterea numărului de jandarmi în stradă. Ne dorim ca jandarmii să aibă o prezenţă activă în mijlocul cetăţenilor, să poarte discuţii cu aceştia şi să cunoască problemele cu care se confruntă pentru a le soluţiona în mod operativ.

Un rol deosebit revine Jandarmeriei cu ocazia manifestărilor cu public numeros, iar  asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică pe timpul acestor activităţi  – la cel mai înalt nivel  – este unul dintre obiectivele noastre.       Totodată vor fi intensificate acţiunile de menţinere a ordinii publice în mediul rural, atât independent, cât şi în sistem intregrat cu Poliţia. După cum ştiţi, din luna aprilie au fost operaţionalizate noi structuri de ordine şi siguranţă publică în comuna Clejani şi oraşele Mihăileşti şi Bolintin Vale, iar jandarmii acţionează 24 de ore din 24 pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor în cele 3 localităţi, dar şi în celelalte comune ale judeţului. Totodată, în mediul rural vor fi organizate şi acţiuni punctuale pentru descurajarea infracţiunilor stradale.

Şi nu în ultimul rând, ne dorim o relaţie de colaborare foarte strânsă cu mass-media, care este practic puntea de legătură dintre noi, ca instituţie, şi cetăţeni”.

***

Colonelul Tiberiu Demeter are 47 de ani, este căsătorit, a absolvit Şcoala Militară de Ofiţeri Activi în anul 1987 şi şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Poliţiei Capitalei, Ministerului Administraţiei şi Internelor, iar din anul 2009 în cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.