Ia de la Basescu ! Nu are legatura dar… alta rima n-am gasit !

Treaba incurcata la APDF Giurgiu !  Danut Ofiteru, om sucit, nu s-a multumit cu frumusete de schimbare din functia de director al APDF  Giurgiu odata cu venirea la putere a guvernului PDL-UDMR, si s-a apucat sa se judece prin tribunale cu statul si sa ceara el repunerea pe functie pe motiv de abuz.

Nemtescu Cristian s-a bucurat cand i-a luat locul lui Ofiteru si nu s-a gandit atunci ca orice nas isi are nasul. Dar cine sa se gandeasca ca nasul isi are nas propriul fin cum ar veni, ca daca Nemtescu i-ar fi fost nas lu Ofiteru, atunci Ofiteru devine fin care pe urma se transforma in nas ! Cine sa-i mai inteleaga ? Treaba e ca nu e bine ! Iar lui Nemtescu i-ar fi venit deja plaivais de la imparatie sa-si ia mersul de la APDF Giurgiu.

Sa fi castigat Ofiterul procesul ?

Nu stim inca, dar, schimbarea este in plin proces.

In ce tabara din PDL era Nemtescu ? A, a lui Magureanu !  Frate, asta inseamna ca Magureanu  poate deveni  o magura in cale profesionala  a echipei sale? Nasol !

3 COMENTARII

  1. radeti ca fraierii ofiteru e ditamai maresalul iar nemtescu e german sadea mai aveti de tras cu pdl la voi la giurgiu si stai asa ca pana la vara nu se stie usl e o fata martoaga la giurgiu asa ca apdf ramane ca intre noi cand la nasu cand la finu na ofticati va usl isti mars la moscova

  2. pai cum, Ofiteru si Mitran de la DSV. Se plimba prin partide precum curvele prin tiruri. Doi perversi. Mitran si-a adus tot nemul lui si al lui Ciochir in D,S.V. Toti perversi.si lacomi. Cum sa nu stea toti linistiti cu tot cu magariile pe care le fac . Cine sa mai vada adevarul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.