Poliţiştii de la Furturi Auto din Capitală desfăşoară, joi dimineaţa, 14 percheziţii în Bucureşti, Ilfov, Giurgiu şi Cluj, pentru destructurarea unei reţele de hoţi de maşini de lux, printre victimele căreia se numără un fotbalist, dar şi fiul medicului Naum Ciomu.

Anchetatorii urmează să pună în aplicare 13 mandate de aducere.

Reţeaua vizată de acţiunea poliţiştilor era specializată în furtul de maşini de lux, pe care ulterior le dezmembra, pentru a vinde piesele.  Printre victime se numără fotbalistul Dănuţ Perjă, dar şi fiul medicului Naum Ciomu. Cei doi au depus plângere după ce maşinile lor, o Toyota şi respectiv un BMW, au fost furate.
Totodată, printre cei ridicaţi de poliţişti se numără şi Tiberiu Cojocaru, zis „Doctorul”, fiul unui fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

De altfel, la descinderile de joi dimineaţa, anchetatorii au găsit piese auto la două service-uri din Cluj şi Giurgiu, precum şi la unul din localitatea Clinceni.

1 COMENTARIU

  1. Domnule ziaristul lui peste… unde ai invatat sa scrii? In context „membri” se scrie cu un singur „i”. Rusinica!!!!!!!!!!!!!! Daca dadeai BAC-ul acum nu-l luai!!!!!! Apropo, ai BAC-ul luat????????? Prea schingiuiesti limba romana!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.