Comform http://www.adrian-popescu-giurgiu.ro/,  in timp ce Basescu si PDL vorbesc despre ce vor ei sa faca, din interes pur electoral, dar nu fac nimic, opozitia vine cu actiuni concrete. §  USL a transpus in legislatia romaneasca decizia JAI din 2005, care se refera la crima organizata. Ce prevedere aceasta decizie-cadru a fost intocmai transpus in proiectul de lege initiat de USL. Daca vor cei de la PDL, pot sa depuna amendamente. Vedem ca nici bine nu a fost depus proiectul si PDL gaseste motive pentru a nu sustine legea.
§  De fapt, PDL nu vrea o astfel de lege. PDL nu face decat sa foloseasca in interes electoral astfel de teme, dar cand se pune problema transpunerii lor in decizii, fug de responsabilitate. La fel se intampla si in cazul legii USL privind reducerea numarului de parlamentari.

6 COMENTARII

  1. Stiu ca e „off-topic” dar am observat ca dl. Popescu seamana foarte mult cu ACM. Daca s-ar tunde mai scurt ar fi „leit”. N-am citit continutul articolului pt ca nu stiu. In general eu ma uit la poze. p.s. Sa nu mai aud comentarii privitoare la momentul in care am postat mesajul, sunt in pauza de masa.

  2. s o n d a j k r o n o s s realizat de g biakora in perioada 8 iunie 6 iulie 2011 in jud giurgiu pe un esantion de 1118 pers privind alegerile locale si gen pe partide sau aliante locul 1 u s l 41 la suta locul 2 p d l 32 la suta locul 3 otv dd pp 19 la suta locul 4 prm cu 4 la suta locul 5 unpr 2 la suta locul 6 pnt cd si png cu 1 la suta locul 7 a l t i i cu 1 la suta p s pina in toamna 6 sase primari ai u s l vor trece la pdl si unpr ponta si crin in scadere boc stationeaza basescu creste cu 3 procente ptr conformitate k r o n o s s 07 07 2011 k r o n o s s rabdare si precizie

  3. Dle A Popescu in ev zilei de ieri 06 07 2011 dna M Macovei comenta ce scrieti dv azi,doar ca lucrurile erau invers mai precis dna spunea ca dl Ponta nu este de acord cu proiectul de lege al PDL iar proiectul lui dl Ponta e depasit si are multe lacune si pot scapa nepedepsiti multi mafioti cu gulere albe.Eu pe cine sa mai cred ?PS mia placut ultima fraza lai copiat pe dl Basescu ,diferenta e ca la el a mers iar la psd nu va merge a ramas acea eticheta de corupti si hoti si nu va disparea pana nu scapati de putregai.Cu dv si cativa nu veti schimba nimic,iar cu dl Ponta nu aveti nici o sansa inca copilareste impreuna cu dl Antonescu dar cu timpul se vor maturiza si dragalasii de ei ,mai e mult pana departe.

  4. toata ziua chiar si noaptea tura vura fara nici un folos e o boala grea se pare mac mac mac mie mi vine sa ma kc pacat de neamu asta ca e prost di nascare se uita meareu in gura alora care ajung la putere ssi se roaga mai nou prin antene sa le cada si lor o ciosvarta o firimitura pacat pacat de sangele varsat

  5. Cu tot respectul stimate domn scrie data de 07 iul ,dar nu asta e problema spuneti va rog daca la ev zilei e dl Andronic si nu va place,ce sa fac eu cand 24 de ore din 24 sunt mintit de teroristi[asa zisi ziaristi] de la antenele lui felix si irealitatea lui vantu ,acesti mercenari au facut,fac si vor face mult rau romanilor siROMANIEI sunt dusmanii nostri ai romanilor cinstiti si harnici.De ce se vand dle unde este cinstea si patriotismul?PS sa stiti ca il stimez pe dl Vanghelie ptr patriotismul lui chiar daca ne este adversar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.