Rezultatele la evaluarea naţională 2011 arată că, în judeţul Giurgiu, 68 de elevi au obţinut nota maximă la cel puţin una dintre cele două probe.

 

Dintre cei 3.198 absolvenţi de gimnaziu, 556 au picat la limba şi literatura română şi 850 la matematică.

 

La limba şi literatura română, cei mai mulţi elevi (646) au luat note între 5 şi 5,99, iar 57 de elevi au obţinut nota maximă.

La matematică, cei mai mulţi elevi (923) au luat note între 5 şi 5,99, iar 11 de elevi au obţinut nota maximă.

4 COMENTARII

  1. nici nu as mai aduce vorba despre acest subiect asta este situatia invatamintului in rominia dascalii isi fac treaba majoritatea dar cum ramine cu unii dintre ei care din ciclu primar ii cheama la meditatii la scoala neocupindu se de copii vezi cazul d nei invatator LUMINITA DAN promovata si inspector scolar care mediteaza la greu elevi din clasa dinsei si nu numai suntem devina si noi parintii ca ar trebui sa luam atitudine cind vedem ca nu stapinesc programa scolara dar ce facem ii dam la meditatie de unde in cazul meu de la aceasta d na s a dus vorba ceea bou si a venit vaca asta e oameni valorosi padure fara uscaturi nu exista de cine sa fie uscatura elevul nu cred asa ca ce sa mai comentam aveti grija sa stergeti comentariul ca se poarta d na cu pricina joaca la nivel mare bravo ei daca are cu cine

  2. Dlor reporteri, ce preocupari aveti? Asteptam de ceva timp sa se posteze si la judetul Giurgiu situatia finala cu rezultatele finale la evaluarea nationala 2011, asa cum au procedat aproape toate judetele, … numai la judetul Giurgiu … nimic???!!!! Să înşeleg că, noi , la presa locală Giurgiu, avem numai …. amatori????
    …. doresc sa fiu contrazis … si sa va faceti datoria de a ne informa corect si operativ… si postati aceste rezultate… ca de la ISJ Giurgiu nu ne asteptam la nimic…

  3. Sistemul romanesc de invatamant este din ce in ce mai bolnav!Postul Muntenia difuzeaza ca in topul elevilor din judet sunt cei din mediul rural!Ma intreb de ce pe elevii acestia din Floresti nu i am vazut in competitiile de anvergura ,la olimpiadele nationale etc!La efort si la munca dovada rezultatele din competitiile serioase -copiii din Giurgiu ! La evaluare copii din rural sunt cei mai merituosi! Cu ce masura ni se evalueaza copii ,la ce ne raportam ,unde se face invatamant de calitate, cata exigenta exista sau cate comenzi politice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.