Prima execuţie din PDL de după congresul din mai a fost tranşată luni în Biroul Permanent al partidului. Demis în urmă cu trei săptămâni de la conducerea filialei Sectorului 1, Bogdan Cantaragiu a fost înlocuit cu deputatul Vasile Gherasim, care a fost numit şef interimar al organizaţiei.
Decizie nestatutară, reclamă fostul lider de sector, care acuză atât faptul că membrii Biroului Permanent nu au aşteptat rezultatul contestaţiei pe care acesta a depus-o la partid, cât şi luarea hotărârii în lipsa pronunţării Consiliului Naţional de Coordonare. „Consider că, dacă eu aş fi greşit, BPN trebuia să ceară demiterea mea şi astfel se termina această poveste urâtă. Nu înţeleg de ce nu se ia o decizie clară şi corectă. În urmă cu 8 luni, când am candidat la Sectorul 1, doamna ministru Elena Udrea, preşedinte al PDL Bucureşti, m-a susţinut şi şi-a exprimat public aprecierea faţă de activitatea mea politică şi organizatorică. Nu cred că în timpul scurs de atunci m-am schimbat. Nu înţeleg acest joc şi refuz să cred că toate acestea mi se întâmplă din cauza faptului că am semnat moţiunea Blaga”, a precizat pentru gândul Bogdan Cantaragiu.
Înlocuirea deputatului democrat-liberal de la şefia organizaţiei de sector vine în urma unui întreg scandal izbucnit înaintea congresului partidului. Mai mulţi membri ai filialei au cerut în martie excluderea lui Cantaragiu, motivând legăturile pe care acesta le-ar avea cu deputatul Dan Păsat, anchetat pentru corupţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.