La propunerea presedintelui PSD, Adrian Popescu, consilierii judeteni au stabilit in sedinta de ieri, 23 iunie 211 organizarea in judetul Giurgiu a unui refendum prin care cetatenii judetului sa isi exprime acordul sau dimpotriva, dezacordul cu privire la desfiintarea judetului Giurgiu.
Intrebarea oficiala a refendumului va fi: Sunteți de acord cu desfiintarea județului Giurgiu ?
Cetățenii sunt chemați sa răspundă prin da sau NU .
De remarcat este ca la sedinta de Consiliu Judetean niciunul din consilierii PDL nu au fost prezent, cel mai probabil pentru a-si exprima astfel pozitia impotriva referendumului si, deci, acordul PDL Giurgiu pentru desfiintarea judetului nostru.
Foarte posibil este ca organizarea referendumului sa fie intarziata de Prefectul Judetului Giurgiu, ca reprezentant al guvernului in teritoriu, insa, pana acum nu avem nimic oficial in acest sens.

4 COMENTARII

  1. Dala puscarie nu vrei tu sa te duci mai zabaivoc?
    Sa scapi de canicula sa stai la racoare firati ai gratiilor sa fiti toti PDL-istii care ati dus tara asta in sapa de lemn !

  2. de altfel de racoare n am nevoie n am motive chiar de mi le oferi tu fermoar de chiloti si ai gresit nu esti perspicace sant pnt ist nu pd ist sant de ai lui ciorbea si senior copos taranist sadea pe care ia santajat marinelu in 96 2000 la ordinul lui iliescu ion daca stii istorie si totusi hai la mare te iau cu mine fermoar de chilot din respect ptr natura sa nu te oftici

  3. Stiu, absentule, la mare, ca mare e gradina lui Dumnezeu si mai mare iti este tie prostia din capul tau cel mic si urat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.