Observ o mică isterie pe tv-uri de dimineaţă cu banii pe care îi încasează lunar de la BNR guvernatorul Mugur Isărescu -12.213 EURO. Habar nu am dacă e mult sau puţin şi nici nu mă interesează. Bănuiesc că dacă vrem acolo un specialist ar trebui să fie plătit ca atare. Să trecem peste populist şi să vedem adevărata problemă – salariul guvernatorul trebuia să fie secret. De ce nu a rămas în continuare aşa?

Păi cică… dintr-o eroare pe site-ul ANI a fost publicată informaţia nesecretizată :)))„Publicarea inițială pe Portalul declarațiilor de avere și de interese a veniturilor angajaților cu funcții de conducere din cadrul Băncii Naționale a României a constituit o eroare de procesare, remediată ulterior, în conformitate cu prevederile acordurilor la care România este parte”, au explicat pentru MONEY.RO reprezentanţii ANI.
Crede cineva asta? Evident că nimeni nu crede una ca asta. Iată de ce nu cred ce ne spun şefii ANI şi de ce am impresia că s-a acţionat la pont şi pe surse se cam ştie şi de ce. Doar cine a încercat să caute o declaraţie de avere pe site-ul ANI ştie că nu e aşa uşor. Iată cum se face: trebuie să accesezi site-ul intregitate.eu şi de acolo click pe link-ul care indică Portalul declaraţiilor de avere unde trebuie să cauţi acul în carul cu fân.
Ca cineva să găsească exact ultima declaraţie de avere a guvernatorului BNR, exact în timpul în care era postată nesecretizată se numeşte noroc chior sau pont. Decideţi voi ce a fost. Pe holurile Parlamentului se spune că se pregăteşte un dosar pentru Mugur Isărescu. Dacă e aşa…. înseamnă că în perioada următoare o să fie un articol sau o serie de articole în urmă cărora ANI se va sesiza şi iată cum decanul de longevitate al Bancilor naţionale e un om mâmjit.

1 COMENTARIU

  1. si voi puneti botul imediat prostovanilor ca poate vo iesi ceva si daca ce astae parca ei nu au voie sa fie patati macar cu vin sau miere si tot voi de colo repede sariti sa ne induiosati mai mancati niste mere acre bolnavilor la troaca o sa va manance porcii cu ponta al vostru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.