Liderul Sindical Vasile Marica a declarat in aceasta seara, la Realitatea TV, ca a fost batut de fostul sef al Vamii Giurgiu, Marius Ungureanu, care l-ar fi urmarit pe acesta pana in curtea casei si i-ar fi dat un pumn.

„Am plecat de la o emisiune tv, m-am dus acasa, iar acolo a venit dupa mine si mi-a zis sa stau de vorba cu el. Eu i-am spus: ba nu am ce discuta si atunci mi-a dat un pumn. Am sunat la 112, am fost la politie, la IML, iar de acolo m-au trimis la urgente la Floreasca ca sa nu am cumva probleme neurologice. Ma bucur ca nu am reactionat fiindca aveam o lopata la indemana”, povesteste Vasile Marica care spune ca a avut probleme similare si in 2003 cu „aceeasi indivizi”.

Istoricul relatiilor Marica-Ungureanu

Marius Ungureanu, fost sef vama, a declarat la inceputul acestui an ca i-a dat mita lui Vasile Marica in perioada 1997-2002. „Din ’97 pana in 2002 ii dadeam bani, cate 2.200-2.500 dolari pe luna”, a spus Marius Ungureanu, fost sef de tura si de vama la Giurgiu.

„Marica a sanatajat toti directorii ANV, indiferent de culoare politica”, „stia secunda de secunda tot ce se misca in punctele vamale, pe langa amenintarile de proteste”, a spus Ungureanu.

El a precizat ca a mai facut un autodenunt in 2003, dar nu s-a intamplat nimic. Acum, el s-a autodenuntat la DNA: „Sper ca de data aceasta lucrurile sa se clarifice”.

In replica, liderul sindicatului Sed Lex, Vasile Marica, l-a acuzat in februarie pe Traian Basescuca a purtat negocieri, in perioada 4 – 14 februarie, cu fostul vames Marius Ungureanu, care a afirmat in urma cu cateva zile ca i-a oferit mita lui Marica.

„In numele cetateanului Marica ii cer demisia presedintelui pentru aceste fapte grave”, a spus el, intr-o conferinta de presa.

„Am primit informatii ca acest infractor de drept comun – Marius Ungureanu – care e cunoscut consumator de droguri a purtat negocieri cu presedintele Romaniei in perioada 4 – 14 februarie pana cand presedintele a facut declaratiile la Romania Libera in asa fel incat sa declare despre mine lucruri neadevarate”, a spus el.

2 COMENTARII

  1. Eu stiu ca Marius Ungureanu a facut puscarie pentru nereguli mari in Vama Giurgiu unde lucra, deci este un puscarias care trebuie sa taca ca nu mai e credibil sub nici o forma.

  2. Vama Giurgiu, sursa de inavutire pentru parveniti.Masini de lux,vile in tara si peste hotare ,haine de firma,excursii peste hotare, bani in conturi si firme deschise pe numele rudelor ca sa nu bata la ochi.De ce nu introduc legea ilicita si sa vedem cum justifica averile din salariul de bugetar .Giurgiu este un oras in care opulenta a ajuns la maximum unde cocotele cu studii la aprozarul ID primesc un salariu decent, iar cei corecti vor fi someri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.