Adrian Popescu, presedintele PSD Giurgiu, in cadrul conferintei de presa de astazi desfasurata in sediul PSD Giurgiu a exprimat intentia PSD de demara procedura de initiere a unui referendum in judetul Giurgiu, prin intermediul Consiliului Judetean Giurgiu pentru a afla exact ce spun giurgiuvenii legat de intentia guvernului Boc-Basescu de a desfiinta judetul Giurgiu.

Domnia sa propune si o data pentru refendum, iar, in cazul in care si colegii din PNL vor fi de acord,  giurgiuvenii ar putea raspunde la intrebarea daca sunt de acord cu propunerea presedintelui Basescu de desfiintare a Judetului Giurgiu, in data de 17 iulie 2011.

Adrian Popescu considera ca subiectul regionalizarii lansat de presedintele Basescu este o perdea de fum cu care sa mascheze dezastrul economic dar si esecul neacceptarii Romaniei in spatiu Shengen.

Totodata presedintele PSD Adrian Popescu considera ca odata ce membrii PDL de marca precum Vasile Blaga sau Ioan Oltean si-au exprimat dezacordul fata de refendum si au destainuit faptul ca proiectul regionalizarii nu este unul a PDL ci unul al presedintelui Basescu, atunci regionalizarea sa fie broscoiul pe care Oltean ca si intreg PDL-ul va trebui sa il inghita odata cu tot raul pe care presedintele Basescu il comite asupra intregii tari.

4 COMENTARII

  1. Va sta lumea la coada gramezi gramezi sa voteze.Toti locuitorii judetului vor dori ca acesta sa nu se desfinteze ,sa nu cumva sa dispara toate locurile caldute din administratie unde sobolanii rosii se ingrasa din painea furata .Cati din banii alocati asa-zisului referendum vor fi furati si facuti vile pe strada SALCIEI de exemplu?

  2. mai bine te-ai duce tu in padure lilia.. decat sa ne ducem noi pana la Ploiesti, unde va fi noua capitala a judetului. luav-ar d…u de retardati PDL-isti

  3. pai sa crede-ti voi ca o sa mergeti la Ploiesti !
    tot la Giurgiu ramanem ,numai ca o sa avem controale mai multe de la regiunea Ploiesti ! Din deconcentrate si alti carmaci nu intzelegeti ca nu pleaca nimeni ! asa ca asteptatziva la ce e mai rau pentru toata lumea . asa ca ,eu am fost Ilfovean pe vremuri si cam din aceleasi vremuri din judetul Giurgiu. Asa ca hai sa ramanem ce sintem acum !Giurgiuveni ! Cu mult respect GG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.