Nebunia reorganizării administrativ-teritoriale continuă. În continuare Emil Boc pune placa cu 8 judeţe neabâtându-se deoc de la ceea ce a imprimat pe ea preşedintele Traian Băsescu. Ultima oară e a evoluat la Senat. El le-a spus senatorilor că partidul susţine o reorganizare cu 8 judeţe şi a spus din nou povestea cu cât de bine va fi ţării şi partidului în noua ipostază. Numai că aleşii PDL i-au spus verde în faţă că varianta UDMR e mai bună decât cea a şefului statului.

Grupul de la Senat al PDL e acaparat în majoritate de Gruparea Blaga. Acesta a insistat, chiar şi în faţa presei, că nu e nevoie de o angajare pe o astfel de operaţiune aşa de importantă şi mai ales că reorganizarea ar trebui să fie făcută într-o perioadă mai mare de timp. Imediat au sărit şi alţi colegi care au susţinut că în varianta cu 8 judeţe ar câştiga aproape tot Uniunea Social Liberală – Uslaşii ne vor rupe peste tot. M-am uitat şi eu zilele aceatea pe hârţile de la televizor şi mi-am dat seama că ne îngropăm singuri„, a susţinut pentru pesurse.ro  un senator al PDL, în timp ce colegul lui care tocmai scotea din buzunar o pipă a ţinut să fie mai explicit: „Ungurii ştiu ce vor! E normal să vrea 16-18 judeţe. Păi asta vrem şi noi. Mai uşor se pot grupa fief-urile noastre decât în 8.„.
Şi deşi discuţia e în toi… senatorii PDL tot nu cred că aşa ceva e posibil să fie făcut repede. Atât ei cât şi cei din Opoziţie cred că în spatele operaţiunii cu reorganizarea administrativ-teritoriale se ascunde ceva mult mai meschin.

1 COMENTARIU

  1. pai Stefane, cred ca gresesti ! pentru ca cei care jecmanesc judetul asta prapadit acum or sa aiba si super sefi ,de la Ploiesti, asa ca la anul ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.