Se pare ca Episcopul de Giurgiu, dl Melteaca Valentin Ambrozie, a gasit o modalitate moderna si eficienta de a mai strange un ban cinstit in visteria episcopiei Giurgiu, episcopie mica, saraca si fara surse importante de venit pentru pretentiile si necesitatile episcopului. Pentru asta, domnia sa a demarat un proiect pilot, se pare, in care manastirea Sf Ioan Rusul din comuna Slobozia jud Giurgiu poate primi acatiste on-line, pe internet, fara lumanare dar cu un visa sau un mastercad care sa ii tina locul. Iniţiativa ieşită din comun se regaseste pe site-ul crestinortodox.ro, iar preţurile pleacă de la 1 euro şi pot ajunge până la 24 de euro într-o lună.

Preoţii din mănăstire primesc de la administratorii site-ului acatistele sau pomelnicele numai după ce se confirmă plata care poate face deasemenea on-line cu ajutorul unui card.

Pe langa manastirea Sfantul Ioan Rusul din Giurgiu, mai primesc acatiste on-line Schitul Stejarul, din judeţul Constanţa; Mănăstirea Crasna, din Prahova; Mănăstirea Dumbrăveni, din Constanţa;

3 COMENTARII

  1. Bineinteles, tehnologia secolului 21 a adus un nou mod de japca a bisericii…
    Fii mei, sa ne rugam la Sfantul Mastercard si la Sfanta Visa, sa ne ierte pacatele…

  2. Inca o dovada a impertinentei, a necredintei, a necunoasterii si a diverselor jocuri murdare pe carele practica acest site. Trebuie sa recunosc faptul ca este caracteristic dvs sa prezentati in aceasta lumina proasta pe episcopul vostru, manastirile voastre si tot ceea ce tine defrumusetea Ortodoxiei pe aceste meleaguri. Ca de obicei prezentare josnica si ne conforma cu realitatea. Daca ati fi consultat siteul Manastirii Sf Ioan Rusu din Slobozia de Giurgiu (cred ca habar nu aveti unde e), ati fi inteles adevarul si nu ati mai fi scris ineptiile astea. Inca o dovada a faptului ca dezinformati constant. Sper sa lasati acest comentariu care nu va avantajeaza, dimpotriva va arata realitatea si adevarul de care voi sunteti atat de departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.