Un nou site ce dezvaluie dedesupturile actualei puteri ne atrage atentia prin stilul direct de prezentare a realitatii din tara.Fiecare lider politic este prezentat in urma documentarii de presa in toata splendoarea afacerilor sale..http://www.mafiilepdl.ro nu ezita sa faca referire nici la liderul PDL Giurgiu Marin Anton, in urmatoarea maniera: Fost Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor, actual Secretar de Stat la Ministerul Mediului, Presedinte PDL Giurgiu

Cap al Mafiei PDL Giurgiu, Marin Anton a fost implicat de-a lungul timpului in mai multe scandaluri si afaceri controversate. Astfel, prin firma V&V Trading, actualul demnitar a fost administratorul RAFO Onesti in perioada in care rafinaria era patronata de Marian Iancu si atunci cand aceasta societate era considerata ca fiind una dintre gaurile negre pentru bugetul de stat. Numele lui Marin Anton apare si in scandalurile privind afacerile cu energie electrica. Mai exact, presa a dezvaluit ca acesta, in calitate de administrator al RAFO Onesti, a cumparat energie de la “Green Energy”, societate detinuta de fiul lui Gheorghe Stefan Pinalti, unul dintre liderii PDL. Marin Anton a fost cercetat de PNA (actualul DNA) in legatura cu privatizarea unei societati din Buzau.

Marin Anton a fost implicat într-o dubioasa afacere cu nave maritime de transport. Profitând de functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, responsabil de domeniul fluvial, el a încercat sa lanseze „la apa“ o afacere extrem de profitabila.

Marin Anton a prosperat si cu ajutorul banilor proveniti din fonduri europene. Elena Anton, sotia sa, este unul dintre principalii jucatori de pe piata agricola din judetul Giurgiu, fiind actionara la mai multe societati comerciale.

Mai multe surse: Gandul.infoRealitatea.netMediasInfo.roAgentia.orgCurentul.ro,SecreteDeGiurgiu.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.