Ei bine, astazi se implineste un an de cand o mana de oameni au demarat un proiect al carui succes il veti judeca dumneavoastra si nu noi. Nu ne sta in caracter sa ne laudam exagerat, sa ne asezam in varful unor topuri sau sa ne umflam mai mult decat suntem.

Noi doar semnalam trecerea unui an din viata noastra in care am trudit, mai apreciabil uneori sau mai tendentiosi alteori, pentru informarea dumneavoastra despre amanunte din viata cotidiana sau politica, amanunte se ce impletesc de multe ori cu propriul nostru destin.

In decursul aceastui an, autorii giurgiu-net au publicat aproape doua mii de articole iar domniile voastre ati postat peste zece mii de comentarii, unele aprobate altele nu 🙂

Chiar daca suntem putini cei care scriem frecvent aici, de-a lungul acestui an s-au autentificat drept autori 43 de persoane iar 16 au avut cel putin o postare. Din toate postarile autorilor numai doua nu au fost publicate din cauza limbajului neadecvat restul fiind publicate integral. Comform contoarelor de trafic postate pe site in acest an am avut peste 700.000 de vizualizari cu un maxim de 6.709 vizualizari/zi in data de 8 iunie 2011 🙂

Astea fiind spuse, va multumim ca ne cititi si ne comentati iar urarea noastra pentru domniile voastre este de astazi: sa traiti frumos !

7 COMENTARII

  1. Un an de dezinformare. Sper sa va opritila timp. Din pacate cred ca nu o veti face, pt ca au grija persoane influente si frustrate sa nu se intample acest lucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.