Un sondaj inedit realizat prin chestionarea a 2.000 de utilizatori Facebook, arată că USL conduce în opţiunile de vot cu 58%, iar PDL abia depăşeşte pragul de 15%.

Sondajul făcut în reţeaua de socializare a arătat că din cei aproximativ 2000 de repondenţi, un sfert nu ar participa la vot.

Spre deosebire de sondajele clasice, opţiunile utilizatorilor reţelei de socializare sunt mai consistente în favoarea unor partide precum PNTCD şi UNPR, care ar trece pragul electoral, în timp ce partidul lui Dan Diaconescu nu sare de 2%, iar UDMR nici nu există.

Aşadar, în spaţiul virtual, USL ar obţine 58,5%, PDL – 15,1%, PNTCD – 7%, UNPR – 5,2%, Partidul Piraţilor (:)) – 4,4%, Partidul Poporului – 1,8%.

Repondentii si-au manifestat opţiunile în ultimele 30 de zile.

2 COMENTARII

  1. sa speram ca se poate schimba ceva, ca de injectatii lu base sunt satul.base crede ca Romania e barca lui .apropo Andrei mosu mananca politica pe paine,sa nu crezi ca il simpatizez da nici cu hotii astia ordinari nu se mai poate
    Astia sunt mai bogati ca aia de la psd cu mult ,cum o fi reusit . Sa speram ca cei tineri vor reusi dar asta presupune un nou partid ,nu organizatiile de tineret de ex:pdl,psd ,un partid nou,cu tineri de calitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.