Comform pesurse.ro, gruparea lui Vasile Blaga şi-a oficializat prezenţa în cadrul PDL. Aseară a avut loc în Comuna Domneşti o întâlnire secretă a cel puţin 25 de aleşi democrat-liberali. În marea lor majoritate sunt senatori, dar şi câţiva deputaţi. Şefii grupării sunt senatorii Vasile Blaga, Radu Berceanu şi Petru Filip.

Potrivit informaţiilor pesurse.ro s-a stabilit că cei peste 25 de aleşi aflaţi în opoziţie faţă de actuala conducere a PDL să acţioneze unitar şi să condiţioneze votul la anumite legi ale guvernului. „Ne-am sunat şi am convenit să acţionăm unitar. Prea multe porcării în ultimul timp. Oamenii noştri sunt daţi afară de peste tot şi noi nu am făcut nimic. Vom acţiona unitar şi vom arăta că vor trebui să ţină cont de noi.„, a declarat pentru pesurse.ro unul din senatorii participanţi la întâlnirea de la Domneşti.

Nu e vorba de un partid nou. Suntem doar o grupare care condiderăm că lucrurile pot fi văzute şi altfel”, a mai spus senatorul PDL care a preferat să rămână anonim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.