Deputatul PDL Bogdan Cantaragiu, lider al organizatiei PDL Sector 1 Bucuresti, a fost propus pentru excluderea din partid.

Conducerea PDL Bucuresti a luat act de aceasta decizie si l-a numit interimar ca presedinte la PDL Sector 1 pe secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii si Turismului, Razvan Murgeanu. Decizia definitiva se va lua duminica in cadrul unei sedinte a Comitetului de coodonare al PDL Bucuresti prezidat de Elena Udrea.

Bogdan Cantaragiu a mai fost exclus din PDL recent, pentru cateva zile insa, el fiind implicat in dosarul in care deputatul Dan Pasat este adus in fata instantei sub acuzatii de santaj.

Din interceptarile aflate la dosar mai reiese si ca Pasat ar fi negociat serviciile unor dame de companie, pentru el si pentru colegul sau Bogdan Cantaragiu, pentru o deplasare la Poiana Brasov. Dan Pasat, interceptat in timp ce negocia serviciile unor prostituate. Cu toate acestea, voci din PDL au sustinut ca prima excludere a fost cauzata de sustinerea deschisa pe care Cantaragiu a anuntat-o pentru Vasile Blaga, la alegerile interne din partid comform pesurse.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.