Astazi incepand cu orele 13 oo , presedintele de onoare al PSD a inceput vizita la Giurgiu care se va incheia cu lansarea cartii domniei sale: „Dupa 20 de ani”. Vizita la Giurgiu a inceput cu o scurta intalnire cu activul de partid PSD in sala de sedinte a organizatiei judetene a PSD Giurgiu. Punctul urmator consta intr-o intalnire, ce va avea loc in Primaria Giurgiu, cu presedintele PNL Lucian Iliescu, urmata de o intalnire cu presedintele CJG Dumitru Beianu. Urmeaza apoi o intalnire cu muncitorii din Santierul Naval Giurgiu, apoi la orel 16 00 in sala mare a teatrului Valah Giurgiu se desfasoara lansarea efectiva a cartii unde sunt asteptati admiratori din tot judetul Giurgiu.

UPDATE  Intalnirea cu angajatii Santierului Naval Giurgiu a durat chiar mai mult decat era prevazut 🙂

Comform http://www.adevarul.ro/locale/giurgiu/Ion_Iliescu_a_vizitat_Santierul_Naval_din_Giurgiu_0_491951411.html

Fostul preşedinte al României din perioada 1990-1996 şi 2000-2004, Ion Iliescu, s-a aflat astăzi la Giurgiu cu ocazia lansării ultimei sale cărţi, „După 20 de ani”. Înainte de lansarea propriu-zisă, preşedintele de onoare al PSD a vizitat Şantierul Naval din Giurgiu.

Ion Iliescu (81 de ani) a fost întâmpinat de reprezentanţii Şantierului Naval, vizitând mai bine de o oră hala în care se construiesc şi se repară vapoarele dar şi „syncroliftul”, instalaţia complexă pentru ridicarea şi coborârea navelor.

Zâmbitor, sprinten, şi cu o cască de protecţie pe cap, Iliescu s-a interesat despre condiţiile de muncă ale „navaliştilor”, despre lucrări, numărul de angajaţi dar şi despre formarea profesională. Spre finalul vizitei, politicianul a făcut o „baie de mulţime” ca pe timpuri, dialogând minute bune cu muncitorii Şantierului Naval.

De la Şantierul Naval, Ion Iliescu s-a oprit la teatrul „Tudor Vianu” acolo unde a avut loc lansarea propriu-zisă a cărţii fotografiindu-se şi acordând autografe admiratorilor, în mare parte persoane de vârsta a treia.

8 COMENTARII

  1. 1 iunie 2011 cartier tineret teren minifotbal ad bloc t uri g 75 g 80 ancon cupa pnl la minifotbal echipe pink contra broscuta arbitru bullacu 2 reprize a cate 10 min scor final 5la 2 la pauza 2la2 ptr echipa p i n k felicitari tuturor mai ales organizatorilor care si au facut timp sa vina intr un cartier sarac al orasului si sa i bucure pe copii de ziua lor cadouri ptr toti echipierii cate o minge cate un tricou suc si dulciuri ptr fiecare b r a v o p n l audienta 80 persoane invitati la loja maroiu ov andrei teodorescu nicoleta cronica jocului inceput entuziast min2 unu la zero ptr verzi joc alert uneori peste limitelr reg noroc cu arbitrul care a fost indulgent min 3 scor 1=1 min 7 doi la unu ptr rozi adica p i n k curiozitate la pauza nici un geam spart oricum il platea viitorul viceprimar din iulie 2012 adica moroiu repriza a doua praf mult zgomot faulturi trecute prea usor cu vederea fluierul nu prea sa auzit pericol de silicoza spectacol ce mai min 11 trei la doi ptr echipa p i n k rozii si au schimbat portarul la pauza au bagat unul de meserie legitimat in fine important e ca n a primit gol si avea sa devina cel mai bun jucator al partidei cinste lui e mese zau l am ghicit din prima min 14 4la 2 cel mai spectaculos gol al meciului min 15 scorul ia proportii incredibil 5 la 2 ptr p a n t e r e l e r o z aplauze urale o manifestare sportiva reusita b r a v o p r i m a r i a giurgiu bravo p n l fara psd jos u s l un sfat la final psd va va trada la giurgiu de aceea o venit z a m b a r e t u l aveti grija reporter special vlad spiridon motto decat sa cititi despre iliescu si bolsevicii lui mai bine lecturati despre istoria unei dupa amiezi frumoase cu sport si bucurie juvenile traiasca sportul rege zambiti cu si ptr copii lui nea ion i a trecut demult vremea micii fuotbalisti din cartierul foamei i au c e n z u r a t cartea lectura placuta si data viitoare post scriptum sportul e mai important decat politica dar nu pot convietui separat

  2. foarte original acest articol nu stiu ce conotatii ar putea avea dar e fain mai bine fotbal decat carti si politica de dambovita super fain

  3. n-a murit batranul edecar?in loc sa stea in cismigiu la un sah sau o tabla,mosul comunist face vizite de lucru.

  4. Adunarea la care participa I.Iliescu ne aminteste de intrunirile bolsevice de altadata.Tot inainte,tovarasi!

  5. Puteți sa spuneti ce vreți.. Este si va rămâne mulți ani de acum încolo, cel mai mare om politic al României contemporane

  6. psd istii au primit directive sigure de a aduce oameni din teritoriu pentru aceasta vizita precum ….impuscatu

  7. psd istii au primit directive sigure de a aduce oameni din teritoriu pentru aceasta vizita precum ….impuscatu

  8. @METYX … esti un naiv… asa functioneaza orice partid din tara si din lume… la o intrunire de partid nu port veni oamenii de pe strada… si mai ales nu au de unde sa stie de respectiva intrunire de partid… incearca sa te documentezi si sa activezi intr-un partid inainte de a-ti da cu parerea de ceea ce se intampla in interiorul unui partid…
    era o problema daca scotea oameni care nu sunt membri de partid pe strada… sau ii ameninta ca daca nu vin vor fi dati afara din serviciu… etc… asa cum face PDL… cine nu e cu noi – „afara”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.