Singurul salon de masaj erotic din Giurgiu, înfiinţat anul trecut, oferea pe lângă şedinţele de masaj şi servicii sexuale complete. Cuibuşorul de nebunii a fost descoperit de către poliţiştii şi procurorii giurgiuveni după luni bune de filaj.

Capul reţelei de proxeneţi este un bărbat în vârstă de 29 de ani din Giurgiu care a primit mandat de arestare preventivă de 29 de zile pentru iniţierea sau constituirea unui grup infracţional şi proxenetism.

Ajutat de doi complici, o femeie şi un bărbat (care sunt în acest moment cercetaţi în stare de libertate), patronul salonului angaja tinere care practicau prostituţia contra unor sume cuprinse între 80 şi 150 de lei.

În momentul descinderii poliţiştilor şi procurorilor, în salonul amenajat în apartamentul unui bloc din centrul oraşului se afla una dintre cele două tinere angajate şi un client.

Ironia sorţii face că pe unul dintre pereţii salonului se aflau mai multe afişe care conţineau mesaje în care se sublinia faptul că este interzisă întreţinerea relaţiilor sexuale dintre client şi angajate.

Sursa: Adevarul de seara

6 COMENTARII

  1. Fomistele o faceau si pe bonuri de masa draga „sictireli” . Apropo, stii cite fomiste din astea sint in Giurgiu ? Cacalau maria ta.

  2. in alta ordine de idei,daca ati stii ce clienti imputiti si jegosi veneau acolo luai cati microbi vrei tu…degeaba se dadeau mari si tari cand nu erau in stare sa`si faca igiena corporala.nu vii ca nesimtitul mirosind a de toate.

  3. daca sunt clienti care au facut sex la acel salon va rog lasati mesaj, din cate stiu eu nu se facea, dar acum sa vedem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.