http://scoala.taraluiandrei.ro/proiect/speranta-pentru-viata/

Probabil ca fiecare dintre dumneavoastra ati fost asaltat in ultimele zile pe ecranele televizoarelor cu o reclama care vorbeste despre ” Scoala lui Andrei”. Acest proiect sprijina intiativele scolare de implicare in actiuni umanitare. Cele mai votate proiecte vor primi finantare iar pentru asta tineri din toate orasele tarii solicita prietenilor un vot pe care dumneavoastra il puteti acorda in cateva secunde dar care poate salva o viata. Un grup de tineri din Giurgiu vor sa ajute o casa de copii orfani iar pentru asta au trudit la elaboarea unui proiect pe care  daca l-ati vota  le-ar prinde tare bine 🙂

Crezi ca e un efort prea mare sa le acorzi un vot aici ? http://scoala.taraluiandrei.ro/proiect/speranta-pentru-viata/

Daca ai votat deja

Drept recompensa pentru votul tau 🙂


Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui.Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el,pe care scrie: E gratis, il vrei, ia-l acasa.
4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el.A realizat ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta.
Asa ca a decis sa schimbe cartonul : Frigider de vanzare cu 100 ron.
A doua zi cineva l-a furat!
Ei traiesc printre noi!!!!

Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni cand deodata cineva a tipat :”Uite o pasare moarta!”..cineva s-a uitat in sus spre cer si a exclamat : „unde,unde?”
Ei traiesc printre noi!!!


Cand se uita la o casa,fratele meu a intrebat agenta imobiliara in ce directie este nordul,el a explicat ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata. Ea a intrebat „Soarele rasare in nord?” Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare in est de ceva timp,ea a dat din cap si a zis: „Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea”

Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul saptamanii cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde pentru ca era in mers.

Sora mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta in caz ca ramane blocata din cauza unui accident. Ea il tine in portbagaj.

Umblam cu un prieten cand am vazut o femeie cu un cercel in nas,de care era atasat un un lantisor pana la cercelul din ureche. Prietenul meu a zis „Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?”. A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceeasi distanta una de cealalta indiferent in ce directie va intoarce capul.


Nu mi-am gasit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport. Asa ca am mers la biroul bagaje pierdute si i-am spus femeii de acolo ca bagajele mele nu au aparut. Ea a zambit calm si mi-a spus sa nu imi fac griji deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune. „Acum” m-a intrebat ea :”A ajuns avionul dumneavoastra?”

Cand munceam la o pizzerie am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet. Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 felii. A stat si s-a gandit un pic inainte sa raspunda: „Lasa in 4 felii, nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 felii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.