Fundaţia „Nicolae Barbu” din Giurgiu a pus duminică la bătaie sute de premii în valoare totală de 10.000 de euro pentru copiii din municipiu. Invitatul special al evenimentului a fost comicul Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu’ din emisiunea „Cronica Cârcotaşilor”.

Intitulat „În lumea copiilor”, spectacolul din faţa teatrului „Tudor Vianu” a adunat o mulţime de copii, părinţi şi bunici veniţi să participe la tombolă şi să urmărească diferite momente sportive şi artistice.

Pentru a participa la concursul cu premii, tinerii cu vârste de până la 18 ani au trebuit să completeze teste logice şi de perspicacitate. Biletele cu numele celor admişi la concurs au fost extrase în prezenţa lui Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’), invitat special al echipei Kiss FM de la Giurgiu.

Printre cele peste 200 de premii acordate s-au numărat biciclete, notebook-uri, console de jocuri sau aparate foto, marele premiu constând într-un scuter.

În paralele cu tombola, a fost organizat şi un concurs de desene.Sursa:http://www.adevarul.ro/locale/giurgiu/GIURGIU_-_Dezbracatu-_i-a_premiat_pe_cei_mai_mici_dintre_giurgiuveni_in_fata_teatrului_Tudor_Vianu_0_489551227.html

2 COMENTARII

  1. Sa nu uitam de elevii olimpici si profesorii valorosi ai orasului Giurgiu.Sa speram ca vor fi fonduri si pentru cei care trudesc zi de zi.In toate orasele tarii elevii olimpici au fost premiati cu banii si cadouri de forurile abilitate sau de liceul unde invata. Sa nu descurajam acesti elevi eminenti si profesorii care i-au pregatit.Ar fi rusinos si umilitor sa nu fie premiati iar banii alocati sa fie cheltuiti in alte scopuri publicitare.

  2. D. Barbu a premiat ieri si sefii de promotie de la liceele din Giurgiu, nu i-a uitat si nici n-o s-o faca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.